Metin2 Bot Varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Rohan2 Global serverine matematiksel ejder botu yapa bilecek varmı yada pro damage 7x ??

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
paralı ama her 3 günde bir deneme sürümü veriyor 0.5 mblık bir key benzeri metin dosyası veriyor onu eski dosyayla değiştirerek bedavaya bot kullanabilirsin
m2 bob pvp için tamamıyla ücretli diye biliyorum ben ama tr için 5 gün deneme sürümü var diye biliyorum biraz daha ayrıntılı anlatırmısın

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
m2 bob pvp için tamamıyla ücretli diye biliyorum ben ama tr için 5 gün deneme sürümü var diye biliyorum biraz daha ayrıntılı anlatırmısın
dostum o deneme sürümünde bir text dosyası indiriyorsun deneme sürümü sona erdiğinde o text dosyasının benzerini indirip eski text dosyası ile yerini değiştirdiğin(sildiğin veya kaldırdığın) durumda yeniden bir deneme süresi kazanıyorsun sadece 1 - 2 şey yapılmıyor o da çok önemli değil yani:
balık botu var
7x var
çekme botu var
item toplama botu var
hayvan kesme botu var
wall hack var
ışınlanma var
yang toplama var ve birkaç tane daha
amacım reklam yapmak değil zatenn reklam yapsam bugunu söylemem sadece arkadaşıma yardım etmek için yazdım ben de bıraktım oysa ki :)

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum o deneme sürümünde bir text dosyası indiriyorsun deneme sürümü sona erdiğinde o text dosyasının benzerini indirip eski text dosyası ile yerini değiştirdiğin(sildiğin veya kaldırdığın) durumda yeniden bir deneme süresi kazanıyorsun sadece 1 - 2 şey yapılmıyor o da çok önemli değil yani:
balık botu var
7x var
çekme botu var
item toplama botu var
hayvan kesme botu var
wall hack var
ışınlanma var
yang toplama var ve birkaç tane daha
amacım onay sistemi yapmak değil zatenn onay sistemi yapsam bugunu söylemem sadece arkadaşıma yardım etmek için yazdım ben de bıraktım oysa ki :)
şimdi usta text dosyasını bob'u indirdigimde kendisi içinde oluyor süresi bitince tekrar inidirip text dosyasını değiştirecegim demi yoksa başka yerden mi bulacağım text dosyasını

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tekrar aynı text dosyasını indireceksin dostum her 5 veya 3 günde bir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...