pwp değil metin2 türk outlook.com.treğer pvp server ise bazı pvp serverlarda sadece gmail e geliyor mail benimde başıma gelmişti bide gereksizlere felan bakmanı öneririm keşke yardım edebilseydim çoçukluğumun oyunu:=
birden fazla mail adresim var ama doğru mail kankam GM ile tickette konuştum zaten bunu doğru mail adresi.Birden fazla mail adresin var ise belki yanlış hesaba doğrulama kodu istiyorsundur.
30dan fazla tickket attım sorunu düzeltemediler adminler microsoftla görüş diyoradminlere diyeceksin
Post automatically merged:
anca öyle başka türlü olmaz
kankam yapmadıgım şey kalmadı içinden geçtim olmadı hepsinden geliyor metin2 dende geliyor ama ama şifre sıfırlama kodu ne yaptıysam düzelmedi aynı sorun başka bir mail adresimdede var sorun bendenmi kaynaklı oyundanmı anlayamadım. bilgisi olan varsa çok sevinirim yardımcı olursa arkadaşlar.spam klasör nü kontrol et bazen maıller oto spama gelebılıyor
kankam yapmadıgım şey kalmadı içinden geçtim olmadı hepsinden geliyor metin2 dende geliyor ama ama şifre sıfırlama kodu ne yaptıysam düzelmedi aynı sorun başka bir mail adresimdede var sorun bendenmi kaynaklı oyundanmı anlayamadım. bilgisi olan varsa çok sevinirim yardımcı olursa arkadaşlar.spam klasör nü kontrol et bazen maıller oto spama gelebılıyor
kankam yapmadıgım şey kalmadı içinden geçtim olmadı hepsinden geliyor metin2 dende geliyor ama ama şifre sıfırlama kodu ne yaptıysam düzelmedi aynı sorun başka bir mail adresimdede var sorun bendenmi kaynaklı oyundanmı anlayamadım. bilgisi olan varsa çok sevinirim yardımcı olursa arkadaşlarAslında yardımcı olmaları gerekiyor çok saçma yani. Mail atmanı isteyip senin hesabınla alakalı bir kaç şey sorup doğru olup olmadığını kontrol edip o mail hesabının senin olduğunu anlayabilirler. Böylelikle sıfırlama işleminide rahatlıkla yaparlar.
ayn bende ole düşünüyorumKurtarıcı Mail diye bir seçenek varsa oraya farklı bir e-mail yaz oraya kod gelsin oradan hesabını geri alabilirsin fakat yoksa başka bir çözüm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?