metin2 de hesabımın şifresini değiştireceğim e postama mail gelmiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar outlook e postama kod gelmiyor metin2 de hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum hesabıma da giriş yapamıyorum 2 aydır onla uğraşıyorum ticket attım kaç sefer metin2 ye sorun cözülmedi ve en son bizlik bişi yok dediler yapmadığım şey kalmadı başka mailleri alıyorum sadece metin2 ile ilgili ticket maili olsun diğer kodlar olsun alıyorum ama şifre sıfırlama gelmiyor denedim hatta başka bir outlook hesabımdada aynı sorun var hepsi geliyor sadece şifremi sıfırlıcam o kod gelmiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim veya net vidiolu bir paylaşım yada teamviewer yoluyla bağlantı da kurabiliriz.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
eğer pvp server ise bazı pvp serverlarda sadece gmail e geliyor mail benimde başıma gelmişti bide gereksizlere felan bakmanı öneririm keşke yardım edebilseydim çoçukluğumun oyunu :):=

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Birden fazla mail adresin var ise belki yanlış hesaba doğrulama kodu istiyorsundur.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eğer pvp server ise bazı pvp serverlarda sadece gmail e geliyor mail benimde başıma gelmişti bide gereksizlere felan bakmanı öneririm keşke yardım edebilseydim çoçukluğumun oyunu :):=
pwp değil metin2 türk outlook.com.tr
Post automatically merged:

Birden fazla mail adresin var ise belki yanlış hesaba doğrulama kodu istiyorsundur.
birden fazla mail adresim var ama doğru mail kankam GM ile tickette konuştum zaten bunu doğru mail adresi.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adminlere diyeceksin

anca öyle başka türlü olmaz

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aslında yardımcı olmaları gerekiyor çok saçma yani. Mail atmanı isteyip senin hesabınla alakalı bir kaç şey sorup doğru olup olmadığını kontrol edip o mail hesabının senin olduğunu anlayabilirler. Böylelikle sıfırlama işleminide rahatlıkla yaparlar.

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
spam klasör nü kontrol et bazen maıller oto spama gelebılıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
adminlere diyeceksin

anca öyle başka türlü olmaz
30dan fazla tickket attım sorunu düzeltemediler adminler microsoftla görüş diyor

kankam yapmadıgım şey kalmadı içinden geçtim olmadı hepsinden geliyor metin2 dende geliyor ama ama şifre sıfırlama kodu ne yaptıysam düzelmedi aynı sorun başka bir mail adresimdede var sorun bendenmi kaynaklı oyundanmı anlayamadım. bilgisi olan varsa çok sevinirim yardımcı olursa arkadaşlar.

kankam yapmadıgım şey kalmadı içinden geçtim olmadı hepsinden geliyor metin2 dende geliyor ama ama şifre sıfırlama kodu ne yaptıysam düzelmedi aynı sorun başka bir mail adresimdede var sorun bendenmi kaynaklı oyundanmı anlayamadım. bilgisi olan varsa çok sevinirim yardımcı olursa arkadaşlar.

Aslında yardımcı olmaları gerekiyor çok saçma yani. Mail atmanı isteyip senin hesabınla alakalı bir kaç şey sorup doğru olup olmadığını kontrol edip o mail hesabının senin olduğunu anlayabilirler. Böylelikle sıfırlama işleminide rahatlıkla yaparlar.
kankam yapmadıgım şey kalmadı içinden geçtim olmadı hepsinden geliyor metin2 dende geliyor ama ama şifre sıfırlama kodu ne yaptıysam düzelmedi aynı sorun başka bir mail adresimdede var sorun bendenmi kaynaklı oyundanmı anlayamadım. bilgisi olan varsa çok sevinirim yardımcı olursa arkadaşlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
spamlara baktın mı ki ya da tümünden

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
maıldekı butun klasorlerı kontrol et yarın bırdaha dene olmazsa metın 2 de sıkıntı cıkmıstır yada senın bır hatan vardır dostum gecmıs olsun umarım oyle bısı yoktur

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
spama falan hepsine baktım başka tarayıcılardan da denedim şimdi sıfırlama gelmiyor hala.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok fazla e posta aldıysan metin 2 den otomatik olarak spam dosyasına atar bildirimi orayı kontrol etmeyi untma

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kullandığın email deyiştimeyi dene belki bakmış olduğun e mail o deyildir + gmail kullan

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kurtarıcı Mail diye bir seçenek varsa oraya farklı bir e-mail yaz oraya kod gelsin oradan hesabını geri alabilirsin fakat yoksa başka bir çözüm bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...