bazı oyunlarda o sıkıntı var geçmiş olsunarkadaşlar outlook e postama kod gelmiyor metin2 de hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum hesabıma da giriş yapamıyorum 2 aydır onla uğraşıyorum ticket attım kaç sefer metin2 ye sorun cözülmedi ve en son bizlik bişi yok dediler yapmadığım şey kalmadı başka mailleri alıyorum sadece metin2 ile ilgili ticket maili olsun diğer kodlar olsun alıyorum ama şifre sıfırlama gelmiyor denedim hatta başka bir outlook hesabımdada aynı sorun var hepsi geliyor sadece şifremi sıfırlıcam o kod gelmiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim veya net vidiolu bir paylaşım yada teamviewer yoluyla bağlantı da kurabiliriz.
belkide e postanın spam klasöründedir odaya da bakmalısınarkadaşlar outlook e postama kod gelmiyor metin2 de hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum hesabıma da giriş yapamıyorum 2 aydır onla uğraşıyorum ticket attım kaç sefer metin2 ye sorun cözülmedi ve en son bizlik bişi yok dediler yapmadığım şey kalmadı başka mailleri alıyorum sadece metin2 ile ilgili ticket maili olsun diğer kodlar olsun alıyorum ama şifre sıfırlama gelmiyor denedim hatta başka bir outlook hesabımdada aynı sorun var hepsi geliyor sadece şifremi sıfırlıcam o kod gelmiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim veya net vidiolu bir paylaşım yada teamviewer yoluyla bağlantı da kurabiliriz.
30 kere ticket attım kardesım şunu şunu yap diyor yapıyorum olmıyor yinedeadminlere ticket olarak yazdıgında yardımcı olmuyorlarmı
kankam 2 aydır uğraşıyom yinede olmadıdostum metin 2 çok eski olduğundan mail botuda eski ve yavaş geç gelir bendede aynısı oldu
30 kere ticket attım kardesım şunu şunu yap diyor yapıyorum olmıyor yinede
Post automatically merged:
kankam 2 aydır uğraşıyom yinede olmadı
GM ile görüştüm kardeşim bende düşündüm onu bu e posta üzerine mi diyorum evet bu e posta diyor yani başka bir mail üzerine değil.Mail adresini degistirmis olabilirler
spam klasörüne hepsine baktım engellenenlere baktım bakmadığım yer kalmadı kankam aynı bir sorun başka bir mail adresimdede de yaşıyorum zaten sorun bendemi oyunla ilgilimi anlamadımspam klasör nü kontrol et bazen maıller oto spama gelebılıyor
evet admin çözer ancaadminlere diyeceksin
Post automatically merged:
anca öyle başka türlü olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?