metin2 de hesabımın şifresini değiştireceğim e postama mail gelmiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar outlook e postama kod gelmiyor metin2 de hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum hesabıma da giriş yapamıyorum 2 aydır onla uğraşıyorum ticket attım kaç sefer metin2 ye sorun cözülmedi ve en son bizlik bişi yok dediler yapmadığım şey kalmadı başka mailleri alıyorum sadece metin2 ile ilgili ticket maili olsun diğer kodlar olsun alıyorum ama şifre sıfırlama gelmiyor denedim hatta başka bir outlook hesabımdada aynı sorun var hepsi geliyor sadece şifremi sıfırlıcam o kod gelmiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim veya net vidiolu bir paylaşım yada teamviewer yoluyla bağlantı da kurabiliriz.
bazı oyunlarda o sıkıntı var geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar outlook e postama kod gelmiyor metin2 de hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum hesabıma da giriş yapamıyorum 2 aydır onla uğraşıyorum ticket attım kaç sefer metin2 ye sorun cözülmedi ve en son bizlik bişi yok dediler yapmadığım şey kalmadı başka mailleri alıyorum sadece metin2 ile ilgili ticket maili olsun diğer kodlar olsun alıyorum ama şifre sıfırlama gelmiyor denedim hatta başka bir outlook hesabımdada aynı sorun var hepsi geliyor sadece şifremi sıfırlıcam o kod gelmiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim veya net vidiolu bir paylaşım yada teamviewer yoluyla bağlantı da kurabiliriz.
belkide e postanın spam klasöründedir odaya da bakmalısın

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
adminlere ticket olarak yazdıgında yardımcı olmuyorlarmı

Süper Üye
8 HİZMET YILI
aynı şey bendede steam den gmail ime mail gelmiyo sorunun cözümünü bilen varsa özelden yazsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dediğim gibi ticket atmayı dene o zaman hala olmuyorsa outlook serverlarında bi sıkıntı var sanırsam

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
dostum metin 2 çok eski olduğundan mail botuda eski ve yavaş geç gelir bendede aynısı oldu

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Mail adresini degistirmis olabilirler
GM ile görüştüm kardeşim bende düşündüm onu bu e posta üzerine mi diyorum evet bu e posta diyor yani başka bir mail üzerine değil.
spam klasör nü kontrol et bazen maıller oto spama gelebılıyor
spam klasörüne hepsine baktım engellenenlere baktım bakmadığım yer kalmadı kankam aynı bir sorun başka bir mail adresimdede de yaşıyorum zaten sorun bendemi oyunla ilgilimi anlamadım

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Spam klosörüne bak tanıtımlara falan bak incele yoksa ticket bidaha at

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
metin 2 yönetiminin saygısızlığı çevremde bu şeklide olan arkadaşım çok

En Mucizevi Yorum
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Destek Talebi Oluştur Veya Dedikleri Gibi Bütün Postalarını Tam Olarak Kontrol Ettiğinden Emin Ol

Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Metin2 nin mailini güvenilir olarak yaparsan sorun çözülecektir

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim yanlış filan yapmış olabilirmisn bi kontrol et ozaman birdaha konuşalım konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...