- Yasaklandı
Banlı Üye
spam dosyani kontrol et belki oto spama gelmistir
kaç aydır ugraşıyorum hocam OYUN ADMİNİN DEDİKLERİNİ VE İNTERNTTEN BAKTIGIM BİLGİLERLE BİŞİLER YAPMAYA CALISTIM AMA SORUN CÖZÜLMEDİ MAİL ADRESİNİN DOGRU OLDUNA EMİNİM. oyun adminine bu konuda mail dogdurulaması yaptı zaten hesabınız bu mailldedir o yönden bi düşünceniz olmasın diyor adamlara diyom kodu verin ugraştırmayın beni adamlar diyo öyle bir yetkimiz yok falankardeşim yanlış filan yapmış olabilirmisn bi kontrol et ozaman birdaha konuşalım konuyu
2 aydır 30 dan fazla ticket attımTicket atmanı öneririm bence
Post automatically merged:
Vay be hala metin 2 oynaynalar kalmış helal olsun![]()
spamlarına veya önemsiz postalarını kontrol etarkadaşlar outlook e postama kod gelmiyor metin2 de hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum hesabıma da giriş yapamıyorum 2 aydır onla uğraşıyorum ticket attım kaç sefer metin2 ye sorun cözülmedi ve en son bizlik bişi yok dediler yapmadığım şey kalmadı başka mailleri alıyorum sadece metin2 ile ilgili ticket maili olsun diğer kodlar olsun alıyorum ama şifre sıfırlama gelmiyor denedim hatta başka bir outlook hesabımdada aynı sorun var hepsi geliyor sadece şifremi sıfırlıcam o kod gelmiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim veya net vidiolu bir paylaşım yada teamviewer yoluyla bağlantı da kurabiliriz.
spam klasör nü kontrol et bazen maıller oto spama gelebılıyorarkadaşlar outlook e postama kod gelmiyor metin2 de hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum hesabıma da giriş yapamıyorum 2 aydır onla uğraşıyorum ticket attım kaç sefer metin2 ye sorun cözülmedi ve en son bizlik bişi yok dediler yapmadığım şey kalmadı başka mailleri alıyorum sadece metin2 ile ilgili ticket maili olsun diğer kodlar olsun alıyorum ama şifre sıfırlama gelmiyor denedim hatta başka bir outlook hesabımdada aynı sorun var hepsi geliyor sadece şifremi sıfırlıcam o kod gelmiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim veya net vidiolu bir paylaşım yada teamviewer yoluyla bağlantı da kurabiliriz.
trden hayır gelmez üstadım bir an önce pvp ye geçmen dileğiylearkadaşlar outlook e postama kod gelmiyor metin2 de hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum hesabıma da giriş yapamıyorum 2 aydır onla uğraşıyorum ticket attım kaç sefer metin2 ye sorun cözülmedi ve en son bizlik bişi yok dediler yapmadığım şey kalmadı başka mailleri alıyorum sadece metin2 ile ilgili ticket maili olsun diğer kodlar olsun alıyorum ama şifre sıfırlama gelmiyor denedim hatta başka bir outlook hesabımdada aynı sorun var hepsi geliyor sadece şifremi sıfırlıcam o kod gelmiyor bilgisi olan varsa çok sevinirim veya net vidiolu bir paylaşım yada teamviewer yoluyla bağlantı da kurabiliriz.