Metin2 GF'nin ban mantığı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Metin2 GF'nin ban mantığını bilen birileri var ise lütfen bu konuya açıklık getirsin. Başıma şöyle bir olay geldi: Yaklaşık bir aydır iki PC'den balık botu kullanıyorum, bir ayın sonunda çarlarım ban yedi. Büyük ihtimalle SS alındı veya avcı GM denk geldi. Sorun şu ki iki PC'dende sadece balık botu kullandığım iki çar ve balıkları pazara attığım pazar çarı ban yedi, daha öncesinde girdiğim onlarca hesaptan hiçbiri ban yemedi hatta ticaret atmadan pazar kurarak yüklü miktarda Won geçirdiğim hesabım bile ban yemedi, bunun anlamı bu tarz banlarda sadece ticaret attığımız ve aynı IP'den giriş yapılan çarların ban yemesi mi demek oluyor ve sanırım şu an IP mimlendiği için artık daha çabuk mu ban yiyeceğim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu konu için demiyorum ama aşırı derecede şerefsiz gm ler var boss kesen kaç kişinin hakkına girdiler saymakla bitmez arkadasın 1000 wonuna bile göz koydular adam alatros dönüyor

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Evet ben senin yaptığının bokunu çıkarta çıkarta yapıyorum ana hesabım ban yemiyor.Aslında yememesinin bir nedeni var ama yeterince parayı kazandığımda ancak açıklarım

Üye
3 HİZMET YILI
sistem mistek yok kafalrına göre banlıyorlar 2033'De benim hesap açılacak

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kullandığınız bot kötü bir bot anlaşılan. Öncelikle balık botunu geçtim, herhangi bir botun size atılan özel mesajlara cevap vermesi gerekmektedir. Ek olarak public bir bot kullanıyorsanız flag yeme olasılığınız yüksektir.
Son olarak bunlar haricinde de sizi flagleyebilecekleri kontroller mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gf nin ceza sistemi çok kötü her zaman ki gibi o yüzden bir mantığı yok (bence) şanslı isen uzun bir süre kullanabilirsin hesabın ban yemeden ama sen oyunda değilken ban yemez isen zaten ban yemezsin zamanında hile kullandığım hesaplarım hala aktif

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
canı sıkıldıgında ban atıyorlar gmler çok kafaya takma

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bunun cevabı bendede yok mesela bir gün hesaplarıma giriyor diğer gün diyor ki oyun şuan senin için mevcut değil hatasını alıyorum girmiyor 3 gün sonra düzeliyor sonra tekrardan aynısı oluyor hesaptan çıkış yapıyorum şifreyi doğru giriyorum gene giriş yapamıyorum bu süre içinde hiç giriş denemesi yapmazsam 3-5 gün sonra anca giriyor değişik değişik işler sebebini bilemiyorum ama çok saçma ve sinir bozucu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
metin2 gm leri iyice çığırından çıktı çoktan bir sürü haksız ban atıyolar bu da bişey mi

Üye
3 HİZMET YILI
adminler görene kadar sıkıntı olmuyor gördükleri zaman kaç direk
Post automatically merged:

adminler görene kadar sıkıntı olmuyor gördükleri zaman kaç direk

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Dostum tamamen şans meselesi IP ban olayı, banı Pegasus atıyorsa muhtemelen IP ban yiyorsun, diğer çömezler genelde hesap banı atıp geçiyor.
Piyasada bilindik bir hileyle yaklaşık 6 aydır çift çar hidra dönüyordum, dün gece saat 1:30'da Pegasus manuel bir şekilde beni tespit edip tüm hesaplarıma IP ban attı.
IP mimlenme olayına gelecek olursak o konu doğru, özellikle Pegasus peşini bırakmıyor kolay kolay, HWID ve IP değişikliği yaparsan normal bir şekilde farklı hesaplarla oynamaya devam edebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bot kullanırken dikkatli ol knk, ara sıra oyunu kontrol et gelen giden var mı diye ve şüphe çekici balık botu kullanma, daha bu sabah denk geldim adam titreye titreye balık tutuyo

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Benim de ana hesp ve pazar hesabı duruyor, genelde diğer hesaplar ban yiyor. Bunu ben de merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...