- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Öyle abi range açıp sağda solda geziyorlar sonra ceremesini biz çekiyoruz.3-5 brainless hilesi mi abi bu ?
Lag sorunu olsa olsa serverle alakalı bir durum olur dostum. Başka türlü bir problem yaşamazsın. Hileyi tam olarak istediğiniz gibi ayarlıyabilmeniz için elimizden geleni yaptık. Zaten birkaç günde yaptığımız bir yazılım bu. Emin olun dolucasına geliştireceğiz hileyi :=)@nader11ndeu Hocam daha öncesinde çok fazla metin2 H1lesi kullandım paralı kullandıklarımda bir lag olmuyordu ama freelerde çok lag oluyordu o lag sorunu varmı
Peki config gibi bişey eklenicekmi hazır ayarlar hilede kandı ayarlarımızı kaydedebiliyoruz ama hazır ayar atılıcakmı mesela internet hızına göre 10mbps özel config 50mbps özel config gibi şeylerLag sorunu olsa olsa serverle alakalı bir durum olur dostum. Başka türlü bir problem yaşamazsın. Hileyi tam olarak istediğiniz gibi ayarlıyabilmeniz için elimizden geleni yaptık. Zaten birkaç günde yaptığımız bir yazılım bu. Emin olun dolucasına geliştireceğiz hileyi :=)
Yaşayabileceğiniz en büyük problem serverden sunucu listesine atılmanız olur. Onu da hilenin ince ayarını yaparsanız yaşamazsınız.
Hilede config ayarı mevcut, istediğiniz kadar config ekleyip kaydedebilirsiniz.Peki config gibi bişey eklenicekmi hazır ayarlar hilede kandı ayarlarımızı kaydedebiliyoruz ama hazır ayar atılıcakmı mesela internet hızına göre 10mbps özel config 50mbps özel config gibi şeyler
Hepsi eklenicek, konuda yazdığı gibi hile geliştirilme aşamasında.Rota kaydetme ve maden botu tarzı şeyler de eklenirse kısa zamanda çok güzel iş görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?