Şuan onun ayarı otomatik olarak aktif oluyor. Neden kapatmak istiyorsunuz anlamadım ? Eğer metini hiçbir türlü kesmiyorsa ayarlardan target seçeneğinde stone seçtiğinize emin olun.
Sürekli hareket halindeyken yüksek seviye mobları kesebiliyorum ama metinin etrafında sürekli dönersem hem rota içerisinde olmuyorum hem çok küçük bir alanda hareket ettiğim için mobların bana vurması mümkün oluyor.
eline sağlık gerçtekten başarılı bir hile fakat anti ban özelligi dahada geliştirilse örnegin adam geldiginde ch atsa veya oyundan cıksa çok tatlı olur
v1.3 Hotfix v1.0 - 07.09.2021 - Released
*Bow damage hack bug fixed.
*Added "Always go to stone" settings in route feature. (@fornezzi asked for it.)
*Added Upgrade Items feature . Select your item and press "Upgrade selected item". I couldnt find Demon Towar Blacksmith since I do not know the game, I need a tutorial for it (video mb). Also, it seems we can use blacksmith with additional items too. I will add that feature in the future when I have additional items for upgrade my items.
*Improved performance for route bot.
Wait damage delay 500 yapıyorsun, target istediğini seçiyorsun. Type "Bow" yapıyorsun, rangeni ayarlıyorsun, eline okunu takıyorsun, cephaneni takıyorsun başlatıyorsun bu kadar. Fakat sınırsız ok alman lazım çünkü okun çok çabuk bitiyor
Wait damage delay 500 yapıyorsun, target istediğini seçiyorsun. Type "Bow" yapıyorsun, rangeni ayarlıyorsun, eline okunu takıyorsun, cephaneni takıyorsun başlatıyorsun bu kadar. Fakat sınırsız ok alman lazım çünkü okun çok çabuk bitiyor
çok saol sonunda oldu
birde bir şey soracam ben hileden radarı açtığımda oromatik bir yere işinlanıyor sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama çok sinir bozucu bazen oyundan bile atıyor
çok saol sonunda oldu
birde bir şey soracam ben hileden radarı açtığımda oromatik bir yere işinlanıyor sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama çok sinir bozucu bazen oyundan bile atıyor