Twitch Wakery
Süper Üye
ban yemiş olabilirsin? clienti tamamen kapat görev yöneticisinden bidaha dene eğer giremiyorsan ban yemişsindir. (CH seçemiyorsan oyunla ilgili o bazen sunucuları kapatıyorlar metin2 forum sitesinden güncelleme saatlerine ulaşabilirsin.Oyun mevcut değil hatası almaya başladım. Başka olan varmı? Sanırım hileden dolayı oluyor.
Ban yediğimi düşünmüyorum. Çünkü dünde aynı hatayı verdi bi 5-6 saat sonra açıldı oyun. Başka çözümü bilen varmı diye yazmak istedimban yemiş olabilirsin? clienti tamamen kapat görev yöneticisinden bidaha dene eğer giremiyorsan ban yemişsindir. (CH seçemiyorsan oyunla ilgili o bazen sunucuları kapatıyorlar metin2 forum sitesinden güncelleme saatlerine ulaşabilirsin.
dediğim gibi ban yemediysen ya girmeye çalıştığın sunucuda bakım vardır o sıralar, yada bi yorumda görmüştüm hesaptan çok girip çıktığında seni bekletiyormuş birkaç saat sonra girebiliyormuşsun.Ban yediğimi düşünmüyorum. Çünkü dünde aynı hatayı verdi bi 5-6 saat sonra açıldı oyun. Başka çözümü bilen varmı diye yazmak istedim
Kankacım sen olayı anlamıyosun bakradaki slotlardan düşen itemleri toplatıp satıcıya satıcam.Dolunay Kılıcı düşse kendimde alıyorum zatenitemleri eklemek çok zor değil ki, üşengeçlik bunun adı. şahsen ben örnek veriyorum, dolunay kılıcını eklicem (hemen dolunak kilici yazıyorum çıkanların üstene seri şekilde tıklıyorum bu kadar.(10sn bile sürmüyor) )
Kanka gameforge ile alakalı bi sorun düzeltmiyorlar yapacak birşey yok ona xd.Ban yediğimi düşünmüyorum. Çünkü dünde aynı hatayı verdi bi 5-6 saat sonra açıldı oyun. Başka çözümü bilen varmı diye yazmak istedim
Söylemeyi unutmuşum maden botu gayet iyi paralı yazılımlara göre daha stabil balık botuda eventçilerin işine yarar biraz ban yeme sanatına kaçıyor xdNaaptın maden botunu sevdin mi.İstediğin her şeyi yaptık artık kasarsın paranı. Yok mu peki bi fish bot ekleyip herkesi banlatmamız.
yada balıkçılık kılavuzu alıp yabbie yengeci falan tutarsın depo çarına at sat gibi.Söylemeyi unutmuşum maden botu gayet iyi paralı yazılımlara göre daha stabil balık botuda eventçilerin işine yarar biraz ban yeme sanatına kaçıyor xd
Birde benle problemin ne bilmiyorum fakat sürekli saçma saçma çıkışıyorsun.itemleri eklemek çok zor değil ki, üşengeçlik bunun adı. şahsen ben örnek veriyorum, dolunay kılıcını eklicem (hemen dolunak kilici yazıyorum çıkanların üstene seri şekilde tıklıyorum bu kadar.(10sn bile sürmüyor) )
Vede bu üşengeçlik değil bir sürü silah zırh falan var droplanabilen hepsini elle filter atamazsın senelerini alır.Söylemeyi unutmuşum maden botu gayet iyi paralı yazılımlara göre daha stabil balık botuda eventçilerin işine yarar biraz ban yeme sanatına kaçıyor xd
Post automatically merged:
yada balıkçılık kılavuzu alıp yabbie yengeci falan tutarsın depo çarına at sat gibi.
Birde benle problemin ne bilmiyorum fakat sürekli saçma saçma çıkışıyorsun.
Ikiside acik hocam bak belirtmişim zaten ninjada calisiyor ele kılıç alınca calismiyor.delayı arttırın, target limited veya range kontrol edin. hilede bir sorun yok
Siz ninja iken elinize kılıç alıp cloud mu deniyorsunuz tm olarak probleminiz nedir ?Ikiside acik hocam bak belirtmişim zaten ninjada calisiyor ele kılıç alınca calismiyor.
PvP server mı diyosun ?usta sunucularda calısmıyorlar bı yolu bıde süper uye nasıl oluyorsunuz
bu hile metin2 türkiyede çalışıyor sadece. süper üye için yorum kasman lazım alakasız yorum yaparsan ban yiyebilirsinusta sunucularda calısmıyorlar bı yolu bıde süper uye nasıl oluyorsunuz
Sorun oyunda dedi kaç kere boşa sorup durma şunu xd ticket at gfye.Metin 2 de 2 hesapla maden kasıyorum fakat 2 hesapla yaptıgımda client hiçbi tepki vermeden aniden kapanıyor 2 side tekli yaptıgımda böyle bir problem yok multi client özelliginde bir problem olabilecegini düşünüyorum crash dosyalarının içinde yazanlar;
1030 20:17:58670 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=267, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/affect/damagevalue/nontarget.mse, isCache=1) - Error
1030 20:17:58671 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=270, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/affect/damagevalue/poison.mse, isCache=1) - Error
1030 20:19:06910 :: Unknown packet header: 159, last: 253 251
@nader11ndeu
Sorun oyundada neden tekli degilde çift açınca oyundan atıyor gf ye ne diyeyim multi client de hile kullanıyorum teki oyundan atıyor tekimi çalışıyor diyeyimSorun oyunda dedi kaç kere boşa sorup durma şunu xd ticket at gfye.
aga ben de açıyorum çoklu, ama nedense bende kapanmıyor?Metin 2 de 2 hesapla maden kasıyorum fakat 2 hesapla yaptıgımda client hiçbi tepki vermeden aniden kapanıyor 2 side tekli yaptıgımda böyle bir problem yok multi client özelliginde bir problem olabilecegini düşünüyorum crash dosyalarının içinde yazanlar;
1030 20:17:58670 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=267, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/affect/damagevalue/nontarget.mse, isCache=1) - Error
1030 20:17:58671 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=270, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/affect/damagevalue/poison.mse, isCache=1) - Error
1030 20:19:06910 :: Unknown packet header: 159, last: 253 251
@nader11ndeu
Paralı yazılımlarda aynı durumda şuan maden botu kullanan kimse yok enerji parçası falan yapıyorlar.Sorun oyundada neden tekli degilde çift açınca oyundan atıyor gf ye ne diyeyim multi client de hile kullanıyorum teki oyundan atıyor tekimi çalışıyor diyeyim
Maden botundan bahsediyoruz kullanıyormusun bilmem de :daga ben de açıyorum çoklu, ama nedense bende kapanmıyor?
bu geçici birşey, bidaha giriş yap diyince giriyorSorun oyundada neden tekli degilde çift açınca oyundan atıyor gf ye ne diyeyim multi client de hile kullanıyorum teki oyundan atıyor tekimi çalışıyor diyeyim
2 ayrı hesapta girince böyle bir hata
Ekli dosyayı görüntüle 69112
çoklu açıp maden yapıyor musun rota bittikten sonra ch degişerekaga ben de açıyorum çoklu, ama nedense bende kapanmıyor?
bende clienti yeniden başlat diyorbu geçici birşey, bidaha giriş yap diyince giriyor
O internet gidip gelince oluyor genelde.çoklu açıp maden yapıyor musun rota bittikten sonra ch degişerek
bende clienti yeniden başlat diyor
Yüksek ihtimal kendisi oto ch degiştirirken kaynaklanıyor karakter kayboluyor b ye basıp duygu bastıgımda sunucu girme yerine atyor orda baglanmaya çalışınca oyunu yeniden başlat diyor. Bazende hiçbir tepki vermeden oyun kapanıyor.Bir de birşey soracağım channel changerdan elle ch atıp kazdırınca bi sorun olmuyor sorunun rota bölümündeki ch change kısmında olma ihtimali var mıdır acaba ? @nader11ndeu
O internet gidip gelince oluyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?