Ban yemiş olma ihtimalin %70, şüpheli davranış sergilediysen hesabın askıya alınmış olabilir. Destek ekibine ticket atıp, cevabı paylaş bizimle bakalım.Metin 2 de yine oynuorm hesabı 38 40 lvl yaptım hileyle sonrasında farma devam ediordm görevleri fln yaptım farma devam ettim sonrasında attı beni ve geri girmeye çalıştığımda ise hata lütfen destek birimine başvur dedi ve bunu 7 8 hesapta aynısıyla karşılaştım
hile ayarlarımla alakalıysa güzel bir config verirseniz sevinirim
oyun senin için mevcut değil hatasını giderebiliyorsunuz gameforge den, bu hata bazen saatlik olabiliyor, bazen de internet ayarlarını değiştirerek, bazen ise loader dilini değiştirerek. hileyi kullandığım zamanlar bende alıyordum ara sıra, oyuna çok giriş çıkış yaptığı için hesap sistem oto atıyor bunusteamden oynuyorsun anladığım kadarıyla. bu oyunun güvenlik sistemi. artık hilelerin çoğunda bu hatayı veriyor. eğer gameforge'den oynasaydın bu sefer de oyun senin için mevcut değil hatası alacaktın. yapabileceğin bir şey yok yani. ticket atarsan da bot kullanımı diyecekler boşa uğraşmanı tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?