Metin2 hesabıma girerken hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Metin 2 de yine oynuorm hesabı 38 40 lvl yaptım hileyle sonrasında farma devam ediordm görevleri fln yaptım farma devam ettim sonrasında attı beni ve geri girmeye çalıştığımda ise hata lütfen destek birimine başvur dedi ve bunu 7 8 hesapta aynısıyla karşılaştım
hile ayarlarımla alakalıysa güzel bir config verirseniz sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cheatblocker tarafından tespit edilmişin kanka hesaplarını kurtarma sanşın yok oyunu tamemen silip farklı bir disk e temiz kurulum yaparsan düzelir belki

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun ban yemissin adminlere iletişime geç bakayım kendini aklamaya çalış

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Metin 2 de yine oynuorm hesabı 38 40 lvl yaptım hileyle sonrasında farma devam ediordm görevleri fln yaptım farma devam ettim sonrasında attı beni ve geri girmeye çalıştığımda ise hata lütfen destek birimine başvur dedi ve bunu 7 8 hesapta aynısıyla karşılaştım
ban yemiş olma aga tam olarak nasıl bir hata alıyorsun tam olarak sölesen ona göre belki çözümde yardımcı olabilirim.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı hata bendede var hatta bende direkt giröiyor oyuna

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
ticket atsana kanka belki oyunda sorun vardır

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam geçmiş olsun senelerdir hilelerle başa çıkamayan Metin2 oyununun yeni ban sistemi diye biliyorum valorant vb oyunlardaki hwid ban gibi spoofer deneyebilirsin bulabilirsen bios down da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...