Metin2 hile veya source üzerinden nasıl yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Daha demin konuyu açmıştım fakat uyarı vs gelmeden konu kapatıldı ve hiçbir yetkili tarafından neden kapatıldığı yazılmadı şu sebep denmedi o yüzden tekrar konuyu acıyorum. Metin2 pvp oynuyorum ve piyasada çok sayıda bot bulunmakta fakat ücretsiz yok bu yüzden kendim yapabileceğim veya source üzerinden nasıl yapabileceğimi anlatabilecek biri var midir? GaaraSallayanNaruto#8536
DC adresim özelden yazıp anlatmak isteyen varsa eklesin

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Daha demin konuyu açmıştım fakat uyarı vs gelmeden konu kapatıldı ve hiçbir yetkili tarafından neden kapatıldığı yazılmadı şu sebep denmedi o yüzden tekrar konuyu acıyorum. Metin2 pvp oynuyorum ve piyasada çok sayıda bot bulunmakta fakat ücretsiz yok bu yüzden kendim yapabileceğim veya source üzerinden nasıl yapabileceğimi anlatabilecek biri var midir? GaaraSallayanNaruto#8536
burda anlatabilecek kimse olmaz boşuna bekleme yabancı forumlara girerek arastırmanı öneriririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
burda anlatabilecek kimse olmaz boşuna bekleme yabancı forumlara girerek arastırmanı öneriririm
Konuyu ilk actigimda bazı arkadaşlar yazmıştı işte dc at falan diye konu kapandığı için tekrar açtım fakat bu sefer aynı arkadaşlar yorum yapmadı belki yardımcı olurlardi

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
aga metin 2 de hile bilen salsın ya :D
Kankam hile dolu da hepsi ücretli ve hepsi birbirinin aynısı hile o yüzden daha çok source bulup kendim üzerinde çalışmak istiyorum fakat öğretici bir video var mıdır veya ogretebilicek biri var midir onu soruyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Kankam hile dolu da hepsi ücretli ve hepsi birbirinin aynısı hile o yüzden daha çok source bulup kendim üzerinde çalışmak istiyorum fakat öğretici bir video var mıdır veya ogretebilicek biri var midir onu soruyorum
yaa 1 ay sonra bırakacam hiç para yatırmak istemiyorum :D

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tüm sunucularda pixelbot yardımıyla hile yapılıyor external hepsi bunu unutmayın

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka yabancı forumlarda anlatırlar. burada onu yapabilecek adam bulmak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...