Üye
burda anlatabilecek kimse olmaz boşuna bekleme yabancı forumlara girerek arastırmanı öneriririmDaha demin konuyu açmıştım fakat uyarı vs gelmeden konu kapatıldı ve hiçbir yetkili tarafından neden kapatıldığı yazılmadı şu sebep denmedi o yüzden tekrar konuyu acıyorum. Metin2 pvp oynuyorum ve piyasada çok sayıda bot bulunmakta fakat ücretsiz yok bu yüzden kendim yapabileceğim veya source üzerinden nasıl yapabileceğimi anlatabilecek biri var midir? GaaraSallayanNaruto#8536
DC adresim özelden yazıp anlatmak isteyen varsa eklesin
Konuyu ilk actigimda bazı arkadaşlar yazmıştı işte dc at falan diye konu kapandığı için tekrar açtım fakat bu sefer aynı arkadaşlar yorum yapmadı belki yardımcı olurlardiburda anlatabilecek kimse olmaz boşuna bekleme yabancı forumlara girerek arastırmanı öneriririm
Kankam hile dolu da hepsi ücretli ve hepsi birbirinin aynısı hile o yüzden daha çok source bulup kendim üzerinde çalışmak istiyorum fakat öğretici bir video var mıdır veya ogretebilicek biri var midir onu soruyorumaga metin 2 de hile bilen salsın ya
yaa 1 ay sonra bırakacam hiç para yatırmak istemiyorumKankam hile dolu da hepsi ücretli ve hepsi birbirinin aynısı hile o yüzden daha çok source bulup kendim üzerinde çalışmak istiyorum fakat öğretici bir video var mıdır veya ogretebilicek biri var midir onu soruyorum
Kankam gördüğüm her hile pixelbot zaten bunun bı tutoriali yok müdürtüm sunucularda pixelbot yardımıyla hile yapılıyor external hepsi bunu unutmayın
Bir forumda pixel bot gördüm yaklaşık 5 tutorial gördüm deniyecegim eğer olursa yazarım merak edenler içintüm sunucularda pixelbot yardımıyla hile yapılıyor external hepsi bunu unutmayın
kanka yabancı forumlarda anlatırlar. burada onu yapabilecek adam bulmak zorDaha demin konuyu açmıştım fakat uyarı vs gelmeden konu kapatıldı ve hiçbir yetkili tarafından neden kapatıldığı yazılmadı şu sebep denmedi o yüzden tekrar konuyu acıyorum. Metin2 pvp oynuyorum ve piyasada çok sayıda bot bulunmakta fakat ücretsiz yok bu yüzden kendim yapabileceğim veya source üzerinden nasıl yapabileceğimi anlatabilecek biri var midir? GaaraSallayanNaruto#8536
DC adresim özelden yazıp anlatmak isteyen varsa eklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?