Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cheat engine ile yang hilesi yaptim sattim 500 lira para kaldirdim onuda bitcoin e yatirdim benim işim bu ama ondan da kazandim 700-800 çikardim onuda kari kiz a harcadim ne şerefsizim ben ya
Şuan sw ler 2 antiye sahip svside ve uriel bahsettiğim svside server taraflı korumaya sahip yani yapacagın speed hack damage vs hicbiri calısmaz uriel de zaten hile yok
bende çok eski dosyalar vardı metin2ye dair. ip port değiştirerek güncel serverlere girebiliyordum ve sıkıntısız her hileyi de çalıştırdım. malsef ki dosyaları kaybettim
Artık kalmadı dostum öyle serverlar en kötü ücretsiz ac bulup buluşturup kullanıyorlar zaten koruma sistemi olmayan server hileden geçilmiyor sadece hileliler oynuyor ancak global serverlarda koruma sistemleri yok Metin2SG de hile açılıyor 1-2 gün sonra loglardan ban yiyorsun ama kendini denemek için girebilirsin.