metin2 için ucretsız vds veya vps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ornek bi Metin2 serverı Kurmak ıstıyorumda vds vps kurulum bulamadım Ama kurmak ıcın vds vps onerıyolar bunun ıcın sımdı ucretısz alıp putty varmıs galıba onla filezilla atıyolarmıs ama ucretsız vds vps bulabılrımıyım bunun ıcın bılgılı arkdas varmı

Sadece Arteon
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ücretsiz bulman zor. Varsa bile deneme süreli falan oluyor o da cok dusuk özellikli. Bunların dısında google console- azure gibi yerler var 1 senelik 1000 lira falan veriyor kendine makina olusturup kredin bitene kadar kullanıyosun, makinanın özelliği arttıkça saat başına harcadığı parada artıyor kısada kısa vadelik iş bu.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ücretsiz bulman zor. Varsa bile deneme süreli falan oluyor o da cok dusuk özellikli. Bunların dısında google console- azure gibi yerler var 1 senelik 1000 lira falan veriyor kendine makina olusturup kredin bitene kadar kullanıyosun, makinanın özelliği arttıkça saat başına harcadığı parada artıyor kısada kısa vadelik iş bu.
Katılıyorum ama uzun süreli için pahalı bir hizmet.6 farklı makine kurup oyunları bot ile kasıyordum :D

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Azure üzerinden bedava vps veya vds alabilirsin dostum. Fakat süresi 12 aylık. Aynı şey google cloud içinde geçerli. Sınırsız vps veya vds bulman imkansız maalesef :(

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Azure dışında bulamazsın şuan. Azure içinde bu yöntemi uygulaman gerek ;

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sınırsız yok hiçbiyerde bulamazsın azure kullanabilirsin oda 12 aylık bir süre için

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
50-100 TL Arası araştırırsan gayet iyi vdsler bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...