Onaylı Üye
Metin2 İris Protect Korumalı Serverlerde Sekmeme Hilesi Veya Pack Varmı?
sanane kardeş ister bırakırım ister bırakmam sordum sus bihayır ne ücretli nede ücretsiz doğru düzgün bulursun metin 2 yi bırakın artık bitti o oyun
zorlamadım öneriyi bile kötü algılayan tiplerdensin demeksanane kardeş ister bırakırım ister bırakmam sordum sus bi
her postuma disslike atan 13 yaşında 160 kg obezsinzorlamadım öneriyi bile kötü algılayan tiplerdensin demek![]()
Kai Equivalent.#2016 discordBenim bi hile yapan yazılımcı var ulaşa bilirsem yardımcı olurum
öncelikle her postuna dislike atmadım ve 2. olarak sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim ve 3. olarak 13 yaşındakilere laf etme bakarsınya senin gibilerden bile iq ler iyüksek oluyor kardeşimden tanıyorumher postuma disslike atan 13 yaşında 160 kg obezsin
Post automatically merged:
Kai Equivalent.#2016 discord
tamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok bence fakat senin metin2yi bırakın demen doğru değil oynamayı seviyordur senden bu cevabı beklemiyor hile için destek bekliyor insanlara saygı duyun @buraktas35 hocam metin2 platformlarında aramanı tavsiye ediyorum fakat eskiye nazaran artık metin2 bölümünde pek hile tasarlayan kimse olmuyor bulman zor.öncelikle her postuna dislike atmadım ve 2. olarak sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim ve 3. olarak 13 yaşındakilere laf etme bakarsınya senin gibilerden bile iq ler iyüksek oluyor kardeşimden tanıyorum
haklısın kankada çocuk gibi tartışma başlatıyortamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok bence fakat senin metin2yi bırakın demen doğru değil oynamayı seviyordur senden bu cevabı beklemiyor hile için destek bekliyor insanlara saygı duyun @buraktas35 hocam metin2 platformlarında aramanı tavsiye ediyorum fakat eskiye nazaran artık metin2 bölümünde pek hile tasarlayan kimse olmuyor bulman zor.
var fakat tuzlu birazpiyasada metin2ye ait hile kalmadı kardeşim bıraktı herkes
aga boş kavga etmeye gerek yok üstelik adamin halinden tavrindan iqsunu belirliyemezsin özellikle forum gibi kısıtlı iletişim gücü olan bir yerde ve iq yü araştirmani tavsiye ederim çünkü iq çok fazla beyinin zekasi ile alakasi yoktur bunu insanlarda söylüyor ve bu iq testelerini maymunlarada yapiyorlar test daha kolay oluyor ve sonrasinda insanlarla kiyasliyorlar bu sadece kanitlardan biri iq tam olarak zekayi göstermez sadece zekaya yakinlik belirtisi gösteriröncelikle her postuna dislike atmadım ve 2. olarak sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim ve 3. olarak 13 yaşındakilere laf etme bakarsınya senin gibilerden bile iq ler iyüksek oluyor kardeşimden tanıyorum
konuya gelirsem şuanda adam gibi sunucu yok olanda sanki bir çöpmüş gibi sürekli bir youtuberin reklami ile yükselip düşüyor asil soruya gelirsem böyle maalesefMetin2 İris Protect Korumalı Serverlerde Sekmeme Hilesi Veya Pack Varmı?