Metin2 makro click sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar hayırlı akşamlar benim kullandığım bir makro var metin botu için image yakalamalı ancak uriel fixledi makro çalışıyor ama imleci direk metin taşının üstüne kaydırma hareketi olmadan ışınladığı için click yapmıyor. Önerebileceğiniz bir sürücü program ve ya herhangibi bişey var mıdır? tek sorun imlecin hedef image ışınlanarak gitmesi değilde kayarak gitmesi lazım yardımlarınızı bekliyorum.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar hayırlı akşamlar benim kullandığım bir makro var metin botu için image yakalamalı ancak uriel fixledi makro çalışıyor ama imleci direk metin taşının üstüne kaydırma hareketi olmadan ışınladığı için click yapmıyor. Önerebileceğiniz bir sürücü program ve ya herhangibi bişey var mıdır? tek sorun imlecin hedef image ışınlanarak gitmesi değilde kayarak gitmesi lazım yardımlarınızı bekliyorum.
aga tam ne sordugunu anlmadım hangi hileden bahsediyorsun

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kardo metin botu mouse imleci şu yamuk üçgen olan zımbırtı botu başlattığın zaman metinin üstüne kaydırma hareketi yapmıyor yani sen mouse yi elinde tutup kaydırınca imleç yana doğru hareket ediyor ya bot açıkken etmiyor direk metin taşının üstüne ışınlanıyor urielde bu olaya fix getirdi bu yüzden click yapmıyor tıklamıyor yani metine saldırmıyor

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yönetici olarak açman gerek

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yönetici olarak açman gerek
yok gerekmiyor kanka bilmiyorum ben mi yanlış ifade ediyorum kendimi ama uriel oyunun koruması bu makro olayını fixledi tek derdim imlecin ışınlanarak değilde kayarak hedefe gitmesi sadece bu işlevi görebilecek sürücülere ihtiyacım var

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hocam hangi program ile yaptığını söylersen ancak öyle yardımcı olabiliriz

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yönetıcı olarak çalıştırmayı dene defender açıksa kapatıp dene vanguardıda kapat

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Zeval2 de fixli diye biliyorum

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
aga yok bir türlü aşılmıyor uriel direk fixi basıyor

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yok gerekmiyor kanka bilmiyorum ben mi yanlış ifade ediyorum kendimi ama uriel oyunun koruması bu makro olayını fixledi tek derdim imlecin ışınlanarak değilde kayarak hedefe gitmesi sadece bu işlevi görebilecek sürücülere ihtiyacım var
Hocam bende python ile script yapmaya çalışıyorum herşey okey script metinin üzerine getiriyor imleci fakat click atmıyor koruma ile ilgili sanırsam araştırıyorum istersen Swisho#0001 dc den ulaş bir kaynak var fakat pek anlamış değilim.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
youtube'da aratın eğer çözümü bulamazsanız bana dm atın birlikte bir şeyler çözebiliriz
200.gif

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Programı yönetici olarak çalıştırman gerek

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hangi programı kullanıyosun ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
program hangisi bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...