admin banlamıyor yeni hesap açıyorum 2 adım yürüyoum sonra çıkıyorum yarın o heasap ban yiyoradmin mi banlıyor yoksa a-c mi a-cyse bi çözümü var
arkadaki uyglamalara bak eğer 3 yazılım varsa ban yersinArkadaşlar ben balık botu makrosu kullanıyordum 2 haftada bir GM'ler banlayınca veya SS falan alınınca ban yiyordum ama artık hesap açtığımda hile kullanmasam bile hesap 1 gün sonra ban yiyor PC'ye format atmadan bu sorunu çözebilir miyim? Lütfen bilgili arkadaşlar yazsın.
vpn kullanıp oyuna girmeyi dene dostumArkadaşlar ben balık botu makrosu kullanıyordum 2 haftada bir GM'ler banlayınca veya SS falan alınınca ban yiyordum ama artık hesap açtığımda hile kullanmasam bile hesap 1 gün sonra ban yiyor PC'ye format atmadan bu sorunu çözebilir miyim? Lütfen bilgili arkadaşlar yazsın.
tamamdır reis reset atıp denicemStatik ip kullanmıyorsan ilk modemine reset at yani yeni bir ip al, ondan sonra tekrar dene eğer hala ban yiyorsan format dene eğer yine oluyorsa spoofer da deneyebilirsin fakat modemine reset atarsan çözülür büyük ihtimalle.
hwid gibi bisey yemissin ama oyun yasağı değil ip den hile kullanmasan bile yiyosun ip değiştirmeni öneririm iyi oyunlar.Arkadaşlar ben balık botu makrosu kullanıyordum 2 haftada bir GM'ler banlayınca veya SS falan alınınca ban yiyordum ama artık hesap açtığımda hile kullanmasam bile hesap 1 gün sonra ban yiyor PC'ye format atmadan bu sorunu çözebilir miyim? Lütfen bilgili arkadaşlar yazsın.
ip nasıl değiştiriliyor hocamhwid gibi bisey yemissin ama oyun yasağı değil ip den hile kullanmasan bile yiyosun ip değiştirmeni öneririm iyi oyunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?