knk kasmamak kolay ayrıca iyi oyunlarArkadaşlar aktif oynayan var mı ben oynamak ıstıyorum fakak bir hilesi var mıdır kasmak kolay mı ?
forumdaki hileler çalışmıyor yt'dan bulup indirdim pc'nin içinden geçiyor mining virüsleri. dün bulaştı hala uğraşıyorum formatsız çözebilir miyim diye. Hileyi bu forumda paylaşılmadıkça kullanmayın.Arkadaşlar aktif oynayan var mı ben oynamak ıstıyorum fakak bir hilesi var mıdır kasmak kolay mı ?
Banada öyle lazım zaten hileliEski havası yok hile dolu
Gelsin bir an önce ramazanda can sıkıntısından patlayacagımhile güzeldi memorynin ama calısmıyormus artık yine gelirse başlanuır
Sen oynuyor musun oyunuoynanacak serverler nadir artık
Varmı senın bildigin güzel pvp serverOfficial oynanmaz yeni açılan pvplere başlanılır
Varmı senın bildigin güzel pvp serverOfficial oynanmaz yeni açılan pvplere başlanılır
Pubg de hile çok aga metinde hie olsada oynanıyor ama pubgde hile olunca tilt oluyorumeskiden bende metin2 tr oynardım hatta çekme ve 7x kullanarak kasılıyordum ama bıraktım çünkü eskisi gibi oyuncu bolluğu kalmadı ve oyunda bir amaç yok bir yerden sonra sıkmaya başlıyor şimdi pubg mobile oynuyorum
Güzel kardeşim zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu oyun artık nostalji oldu, bir tadı özlemi de var. Arada ben de girip hasret gidermeye takılıyorum sonra yine siliyorum.birçok yeni oyun varken metin2 gibi eski bitik bir oyunu oynamak zaman kaybıdır bence
gerçekten öyle dostumGüzel kardeşim zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu oyun artık nostalji oldu, bir tadı özlemi de var. Arada ben de girip hasret gidermeye takılıyorum sonra yine siliyorum.
yeni oyun mmorpg olarak fazla secenek yok hepsi p2wbirçok yeni oyun varken metin2 gibi eski bitik bir oyunu oynamak zaman kaybıdır bence
Yerinde olsam Tr oynamam çünkü hile bile olsa kurtarmıyo pay to win olmuş durumda onun yerine emek veya farm pvplere geçebilirsin he sorarsan düzgün sw varmı maalesef server yok şuanda bende arayıştayımArkadaşlar aktif oynayan var mı ben oynamak ıstıyorum fakak bir hilesi var mıdır kasmak kolay mı ?