Oyunun keşke sonu böyle olmasaydı...Ah be gençliğimi mahveden oyun şimdilerde 18lvl adamlar 100 Level'e tek atıyor tadı kalmadı.
Saltanat Metin2'de çok güzel. Ben de çok emek vermiştim.TR oynamadım ama saltanat MT2'ye çok zaman harcadım.
250 lvl lil Lucian hesap vardı 350 lvl petim de vardı ama kullanıcı adını unuttum iyi miSaltanat Metin2'de çok güzel. Ben de çok emek vermiştim.
Allah canını almasın emi, güzelim hesabı çöp etmişsin250 lvl lil Lucian hesap vardı 350 lvl petim de vardı ama kullanıcı adını unuttum iyi mi
cata comb kasıyordum Full![]()
39 ortalama dolunayımı yakmıştı.Az mı dolunayımızı yaktın be demircieline sağlık güzel anlatım
Rica ederim oyuna başladın mı? Aklına takılan bir soru varsa buradan sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.Güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler.
bende başlamayı düşünüyordum güzel denk geldi .
Başlamadım daha başlamayı düşünüyorum çözemediğim bi sorun olursa destek isterim teşekkürler .Rica ederim oyuna başladın mı? Aklına takılan bir soru varsa buradan sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Yaklaşık 11 yıl metin2 oynadım. Seve seve yardımcı olmak isterim.Başlamadım daha başlamayı düşünüyorum çözemediğim bi sorun olursa destek isterim teşekkürler .
Are you sure about that? The game isn't being played as much as it used to be.well a new beginning on metin2
Eski anılardan birkaç şey anlatabilir misin?Aga bee eski anılar gözümde canlandi