Çalışmıyor Metin2 Pcyi kapatıp Pazar açık Birakma Bugu Programsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Arkadaslar Yeni Kesfettigim Bir Bug Sizlerin İcinde Bilmeyenler Olabilir Programsiz.Çok fazla uzatmadan konuya giriyorum. Normal bir şekilde pazar kurup istediğiniz itemleri satmaya başlıyorsunuz.İşin püf noktasını açıklıyorum.Pazarı kurduktan sonra Modem'inize ya res atıyorsunuz yada kablosunu çekiyorsunuz.Böylece Char askıda kalıyor.Pazarın bozulmadığına emin olabilirsiniz.Bu yolla herhangibir dupe yapılmadığına da emin olabilirsiniz(her yolu denedim) İstiyen kişi sizin malınızı rahatlıkla çekebiliyor.Sanki siz oyundaymışınız gibi alış veriş sorunsuz bir şekilde işlev görecektir.Dikkat etmeniz gereken bir konu vardır.Eğer modeme res atıp aynı ıd ile tekrar bağlanmak istediğinizde hesabınız şuanda bağlı hatasını alacaksınız.O anda bilinki askıda kalan charınız oyundan çıkmıştır.Pazara bırakıp uyumak isterseniz tekrar oyuna girip modeme res atmanız gerekecek.Çalışıp çalışmadığını da şu şekilde doğrulayabilirsiniz.Dediklerim i yaptıktan sonra başka bir hesap ile bağlanıp diğer hesaptaki charı bıraktığınız yere gittiğinizde göreceksiniz ki char pazarda ve satış yapıyorEgonuzu tatmin etmek için bir kaç itemi satın alabilirsiniz[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]    [/FONT]

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Yararlı Konu Eyvallah

●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬●
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Başka Siteden Biliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...