Metin2 Pixel bot hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar urielde çalışan pixel botun kodları elımde var fakat ekran yakalamada sorun yaşıyorum çünkü clientin ismi rastgele sayılarla değişişiyor bunun çözümü nedir?

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hsarbiden ya var mı bir çözümü bende sıkıntı yaşıyorum..

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
coğu kişi aynı sorunu yaşıyor bi bug falan olabilir scriptin güncellenmesini bekleyin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende yaşıyorum bilgisi olan varsa yazsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
coğu kişi aynı sorunu yaşıyor bi bug falan olabilir scriptin güncellenmesini bekleyin
bug değil server sahipleri clientin ismini bi script ile random sayılar yapıyor bunuda kod bölümünde ekranı yazma yerınde yazamıyorum cunku hep rastgele sayılar gelıyor
Post automatically merged:

bazı hile yapımcıları clientin değişen sayılarını durdurabılıyor o nasıl yapılıyor?

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var cözümü bilen birisi yardımcı olabilirmi

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar urielde çalışan pixel botun kodları elımde var fakat ekran yakalamada sorun yaşıyorum çünkü clientin ismi rastgele sayılarla değişişiyor bunun çözümü nedir?
elindeki kodu öğrenebiilirmiyim nasıl yapıyorsun yardımcı olsan bana da lazım ben bir şekil client değişen sayılar onu durdurmayı deneyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu adımı çok basit bir şekilde geçtinmi bir sonraki seviyede karşına başka bir sorun çıkacak ve o sorunu çözdükten sonra bir başkası derken sonunda zafere ulaşacaksın pes etme lets goo

Demi Lovato
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ekranı bi algılıyo bi algılamıyo metinleri seçiyo kendi kendine space basıyo nerde hata yaptım bilemiyorum düzgün çalışan bi kod bulabilirmiyim acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...