Hocam onu anladım da 7x neye göre işte?Karakterin özelliklerinden yola çıkılarak bulunuyor mesela karakterin canını aratıyorsun canını bulursan gerisi geliyor canının olduğu classa gidiyorsun vuruş hızını buluyorsun gibi zaten ytde videoları var
Reversing Bilgisine İhtiyacın Var Cheat Engine Reclass Kullanım Videolarını İzle hepsi yabancı kaynak türk kaynak bulamazsın. //not 2 video izledim öğrendim hemen deniyim demenle olmaz çok büyük zaman gerektiren iş reversing.Hocam onu anladım da 7x neye göre işte?
Açıyorsun oyunun sourceden bakıyorsun kardeşim. Cheat engineyle falan ne işiniz var ? Oyunun sourcesi nette var zaten.Hocam onu anladım da 7x neye göre işte?
Hocam ben o kadar bilgi sahibi değilim sizler kadar, izlediğim videolardan okuduğum yerlerden genelde Cheat Engine gördüğüm için söylüyorum. Bi kusurum olduysa affola, değerli yorumunuz için teşekkürlerAçıyorsun oyunun sourceden bakıyorsun kardeşim. Cheat engineyle falan ne işiniz var ? Oyunun sourcesi nette var zaten.
Niye kusurunuz olsun hocam, anlatıyorum size nasıl yapacağınızı. İnternetteki aptal salak videoları boşverin.Hocam ben o kadar bilgi sahibi değilim sizler kadar, izlediğim videolardan okuduğum yerlerden genelde Cheat Engine gördüğüm için söylüyorum. Bi kusurum olduysa affola, değerli yorumunuz için teşekkürler
Kanka metin 2 oyun kodları zaten açık olan bir oyunHocam onu anladım da 7x neye göre işte?
Teşekkür ederim hocam uzun zamandır düşünüyordum weble uğraşıyordum hep Metin2 oyuncusuyum bende sizin hilenizi görünce farklı bir heveslendim, yorumunuz benim için gerçekten değerliNiye kusurunuz olsun hocam, anlatıyorum size nasıl yapacağınızı. İnternetteki aptal salak videoları boşverin.
Haklisiniz bu konulari iyice arastirmak lazim, her bilgi de dogru cikmiyor sanirsam Cheat Engine olayindan anladigim kadariyla. Oldugu kadar artik cok tesekkurler degerli yorumunuz ve zamaninizi harcadiginiz icinKanka metin 2 oyun kodları zaten açık olan bir oyun
pvp serverlar nasıl kuruluyor zannediyorsun oyun kodlarını bulursan zaten ona kodlara göre geliştirme yapıp kendi 7x hileni yapabilirsin Internal olurmu onu bilmem
GM Banı yiyorsan sıkıntı yok ama sistem banı yiyorsan yani hileyi açtıktan sonra ertesi gün ban yiyorsan ya ip ban yedin yada hilen ınternal olmadığı için ban yedirir
Sitedeki EzMT2 Hilesi ınternal bir hile Sadece gm ban atıyor
Metin2 de karakterin canını c.e ile bulamazsın Python fonksiyonlarından yapılıyor örnek verirsem getStatus paketi wallhack içinde ınstancebase den yola çıkmak lazımKarakterin özelliklerinden yola çıkılarak bulunuyor mesela karakterin canını aratıyorsun canını bulursan gerisi geliyor canının olduğu classa gidiyorsun vuruş hızını buluyorsun gibi zaten ytde videoları var
Degerli yorumunuz icin cok tesekkurler hocam, C++ a yeni yeni calisiyorum aklima takilan sorulari arastiriyordum hile konusunda bi buraya sorayim dedim, zamaninizi ayirdiginiz icin cok tesekkurlerMetin2 de karakterin canını c.e ile bulamazsın Python fonksiyonlarından yapılıyor örnek verirsem getStatus paketi wallhack içinde ınstancebase den yola çıkmak lazım
Post automatically merged:
Hocam wallhack attackspeed tarzı pointerları yt den bulabilirsin cheat engine kullanılarak fakat 7x cheat engine ile yapamazsın sendattackpacket bulup c++ kullanarak mob adreslerine gönderebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?