Metin2 Pointer bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hepinize merhabalar, ben ufaklığımdan beri (3-4 sene önce)'den beri hilelerin nasıl çalıştığını falan ya da nasıl yapıldığını merak eden fakat öğrenmekten dahi korkan birisiydim.
Araştırmaya başladım sürekli olarak Cheat Engine'de farklı farklı oyunlarda sadece can değeri ya da belli olan değerler mesela 20 mermi var ise 10 mermiye düşürüp next scan yapmak v.s v.s olduğu için bu soruyu sormak aklıma geldi ve sormak istedim.

Metin2'de 7x hilesinde ya da duvardan geçmek v.s pointerleri nasil bulunuyor?

Not : Tabii ki bazi islerin sirri verilmez fakat ileride baska arastiran kisilere yardim etmis oluruz tabii ayrica bende bilgilenmis olurum. (Konu yanlis yerdeyse tasirsaniz sevinirim)

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Karakterin özelliklerinden yola çıkılarak bulunuyor mesela karakterin canını aratıyorsun canını bulursan gerisi geliyor canının olduğu classa gidiyorsun vuruş hızını buluyorsun gibi zaten ytde videoları var

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Karakterin özelliklerinden yola çıkılarak bulunuyor mesela karakterin canını aratıyorsun canını bulursan gerisi geliyor canının olduğu classa gidiyorsun vuruş hızını buluyorsun gibi zaten ytde videoları var
Hocam onu anladım da 7x neye göre işte?

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Reversing Bilgisine İhtiyacın Var Cheat Engine Reclass Kullanım Videolarını İzle hepsi yabancı kaynak türk kaynak bulamazsın. //not 2 video izledim öğrendim hemen deniyim demenle olmaz çok büyük zaman gerektiren iş reversing.

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Açıyorsun oyunun sourceden bakıyorsun kardeşim. Cheat engineyle falan ne işiniz var ? Oyunun sourcesi nette var zaten.
Hocam ben o kadar bilgi sahibi değilim sizler kadar, izlediğim videolardan okuduğum yerlerden genelde Cheat Engine gördüğüm için söylüyorum. Bi kusurum olduysa affola, değerli yorumunuz için teşekkürler

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hocam ben o kadar bilgi sahibi değilim sizler kadar, izlediğim videolardan okuduğum yerlerden genelde Cheat Engine gördüğüm için söylüyorum. Bi kusurum olduysa affola, değerli yorumunuz için teşekkürler
Niye kusurunuz olsun hocam, anlatıyorum size nasıl yapacağınızı. İnternetteki aptal salak videoları boşverin. :peepoNice:

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka metin 2 oyun kodları zaten açık olan bir oyun
pvp serverlar nasıl kuruluyor zannediyorsun oyun kodlarını bulursan zaten ona kodlara göre geliştirme yapıp kendi 7x hileni yapabilirsin Internal olurmu onu bilmem

GM Banı yiyorsan sıkıntı yok ama sistem banı yiyorsan yani hileyi açtıktan sonra ertesi gün ban yiyorsan ya ip ban yedin yada hilen ınternal olmadığı için ban yedirir

Sitedeki EzMT2 Hilesi ınternal bir hile Sadece gm ban atıyor

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Niye kusurunuz olsun hocam, anlatıyorum size nasıl yapacağınızı. İnternetteki aptal salak videoları boşverin. :peepoNice:
Teşekkür ederim hocam uzun zamandır düşünüyordum weble uğraşıyordum hep Metin2 oyuncusuyum bende sizin hilenizi görünce farklı bir heveslendim, yorumunuz benim için gerçekten değerli
Post automatically merged:

Kanka metin 2 oyun kodları zaten açık olan bir oyun
pvp serverlar nasıl kuruluyor zannediyorsun oyun kodlarını bulursan zaten ona kodlara göre geliştirme yapıp kendi 7x hileni yapabilirsin Internal olurmu onu bilmem

GM Banı yiyorsan sıkıntı yok ama sistem banı yiyorsan yani hileyi açtıktan sonra ertesi gün ban yiyorsan ya ip ban yedin yada hilen ınternal olmadığı için ban yedirir

Sitedeki EzMT2 Hilesi ınternal bir hile Sadece gm ban atıyor
Haklisiniz bu konulari iyice arastirmak lazim, her bilgi de dogru cikmiyor sanirsam Cheat Engine olayindan anladigim kadariyla. Oldugu kadar artik cok tesekkurler degerli yorumunuz ve zamaninizi harcadiginiz icin :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Metin2 de karakterin canını c.e ile bulamazsın Python fonksiyonlarından yapılıyor örnek verirsem getStatus paketi wallhack içinde ınstancebase den yola çıkmak lazım

Hocam wallhack attackspeed tarzı pointerları yt den bulabilirsin cheat engine kullanılarak fakat 7x cheat engine ile yapamazsın sendattackpacket bulup c++ kullanarak mob adreslerine gönderebilirsin

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Metin2 de karakterin canını c.e ile bulamazsın Python fonksiyonlarından yapılıyor örnek verirsem getStatus paketi wallhack içinde ınstancebase den yola çıkmak lazım

Hocam wallhack attackspeed tarzı pointerları yt den bulabilirsin cheat engine kullanılarak fakat 7x cheat engine ile yapamazsın sendattackpacket bulup c++ kullanarak mob adreslerine gönderebilirsin
Degerli yorumunuz icin cok tesekkurler hocam, C++ a yeni yeni calisiyorum aklima takilan sorulari arastiriyordum hile konusunda bi buraya sorayim dedim, zamaninizi ayirdiginiz icin cok tesekkurler :)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
seni 10 yıllık yazılımcı sanan arkadaşları boşver, sadece araştır

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
@aysaN isim tanıdık geldi nedense.
@nader11ndeu hocamın dediği gibi internette çok sdk mevcut metin2 için. Birisini indir ve analiz et daha sonra yeni başladıysan cheat engine üzerinden zaten call adreslerini bulup işlem yapabilirsin fakat bunu güzel bir exeye dökmek istiyorsan c++ başla

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
pointer bulma programları mevcut fakat öğrenebilirsinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...