Metin2 pvp 1000x dmg ve hwid ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Uriel anti cheat kullanan bi vslik sunucuda kendi yöntemlerimle okçu hilesi açtım. Sv sahibi hwid ban atmış olsa gerek giriş bilgilerimi yazınca "bu bilgisayardan girişiniz engellendi" yazıyor. Mac ve bi çok hwid değiştirici kullandım, işe yaramadı. Yardımcı olabilecek var mı

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Metin2 Pvp'ler için spoofer araştırması yapın, onlarla deneyin ama zannımca hesabı da mimleyip engelledikleri için bir şekilde aynı hesaba girmeyi başarsan bile yine ban atacaklardır.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Metin2 Pvp'ler için spoofer araştırması yapın, onlarla deneyin ama zannımca hesabı da mimleyip engelledikleri için bir şekilde aynı hesaba girmeyi başarsan bile yine ban atacaklardır.
Sorunu çözdüm. Teşekkür ederim cevabın için :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu sorunu nasıl aştığınızı ve uriel'li serverlarda nasıl kullandığınızı anlatabilir misiniz

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
diğer forumlara baktım tek çözüm yolunun uriele server sahibinin mail atmasının olduğu söyleniyor tahminim PC donanımlarında IP adresine sahip bir parçanın IP adresini alıp girişi engelliyor bunun üzerinden yola çıkabilirsin

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
diğer forumlara baktım tek çözüm yolunun uriele server sahibinin mail atmasının olduğu söyleniyor tahminim PC donanımlarında IP adresine sahip bir parçanın IP adresini alıp girişi engelliyor bunun üzerinden yola çıkabilirsin
Bana uriel anti cheat ban atmadı. Bizzat sunucu sahibi attı. Yani clienta girebiliyordum, sadece hesap id ve şifremi girince yukarda belirttiğim hatayı veriyordu. Şuan sorun ortadan kalktı fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...