Metin2 pvp de çalışan bot tarzı oyunu kolaylaştırcak hile varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cuma günü Rohan2 yeni server acıyor metin botu tarzı hile varsa işimizi kolaylaştırcak paylaşırmısınıız.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
metin 2 hilesi vardı sanki ama hilelerde ama o tarz bi hile varmı bilmiyorum

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pvpler için hile mevcut degil aslında bu konuda bir çalışma başlatılsa çok güzel olur. neden yapılmıyor merak ediyorum tr ye göre daha mı korunmalı pvpler

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bu forumda değil ama başka yerde var isim vermiyim rekl@m olur ama ücretli bir hile bende alıcaktım fakat fiyatı çok uçuk 1 aylık 75 dolar falan

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Üstteki arkadaşında dediği gibi bu forumda o tarz hilelerin paylaşıldığını pek görmedim ama biraz araştırırsan başka yerlerden bulabilirsin piyasada botlar var ama genellikle botlar ücretli oluyor ücretsiz birşey arıyorsan işin zor

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Pvp Serverların PvP'lere özgü güvenlik sistemi olduğu için sadece belirli sitelerde bulunuyor aynı şekilde Knight Online için de geçerli bu.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
pwp genelde uriel koruması aldıgı ıcın pek kolay degıl varsada cok ucuk fıyatlar degmez 2 ay oynamalık sw ıcın :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka PVP için hile mevcut değil TR de hileler var ama ücretli vs vs

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uriel anti-cheat yazılımı olan svlerde Paralı botlarda çalışmıyor,Uriel svlerde bot veya 7x gibi hilelere denk gelirsen ya scamdır yada 2 güne banlanıp paranın gitmesini göze alıcaksın,Uriel kernel modda çalışır yani bilgisiyarı 1.şahıştan kullanabiliyor senden daha çok yetkiye sahip ayrıca kredi kartı gibi özel bilgilerin varsa hele bilgisiyarında asla tavsiye etmem ve cpu ram %100leri görmeside an meselesi kısacası bulaşma :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
5 yıldır rohanda oynuyorum rohanın her sunucusu 5 6 ay sürüyor hiçbir serveri de kapatmıyor
Kapatıyor Hype azaldığında Misal Rohan2 World kapandı
Post automatically merged:

Cuma günü Rohan2 yeni server acıyor metin botu tarzı hile varsa işimizi kolaylaştırcak paylaşırmısınıız.
Aslında Efsane olur zamanında Orhanın kıçını yere indiren sayın site yetkilisi @nader11ndeu Rohan2 gibi Oyuncusu çok olan bi servera ve haftaya tekrar açılacak olan msp2 için bi çalışma yapsa t**şa**arına beton yetmez.... Fakat daha önce bir konuda Tr den desteğini çektiğini ve Pvp ler için de fazla oyuncu olmadığı için fikri değişmediği sürece yapmayacağını bildirdi. Bakarsın Hazırda olan Msp2 Botunu Uriel için uyarlar. Aksi halde Uriel için şuan bu forum ya da başka bir yerde satışta olan .py tabanlı pixel botlar haricinde bir satış yok. 75$ lık Bot referans sistemi ile ilerliyor. Şuan için satışının olmadığın biliyorum sadece kullanan birisi size referans olursa botu satın alma şansınız oluyor. Belki satışlar açılmıştır tam fikrim yok öncesinde bu şekildeydi. Memoryhackers yapmadan yüzümüz gülmeyecek gibi....

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI

Aslında Efsane olur zamanında Orhanın kıçını yere indiren sayın site yetkilisi @nader11ndeu Rohan2 gibi Oyuncusu çok olan bi servera ve haftaya tekrar açılacak olan msp2 için bi çalışma yapsa t**şa**arına beton yetmez.... Fakat daha önce bir konuda Tr den desteğini çektiğini ve Pvp ler için de fazla oyuncu olmadığı için fikri değişmediği sürece yapmayacağını bildirdi. Bakarsın Hazırda olan Msp2 Botunu Uriel için uyarlar. Aksi halde Uriel için şuan bu forum ya da başka bir yerde satışta olan .py tabanlı pixel botlar haricinde bir satış yok. 75$ lık Bot referans sistemi ile ilerliyor. Şuan için satışının olmadığın biliyorum sadece kullanan birisi size referans olursa botu satın alma şansınız oluyor. Belki satışlar açılmıştır tam fikrim yok öncesinde bu şekildeydi. Memoryhackers yapmadan yüzümüz gülmeyecek gibi....
kapatmıyor kanka diğer sunucuyla birleştiriyor ben hala tüm hesaplarıma girebiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Aslında Efsane olur zamanında Orhanın kıçını yere indiren sayın site yetkilisi @nader11ndeu Rohan2 gibi Oyuncusu çok olan bi servera ve haftaya tekrar açılacak olan msp2 için bi çalışma yapsa t**şa**arına beton yetmez.... Fakat daha önce bir konuda Tr den desteğini çektiğini ve Pvp ler için de fazla oyuncu olmadığı için fikri değişmediği sürece yapmayacağını bildirdi. Bakarsın Hazırda olan Msp2 Botunu Uriel için uyarlar. Aksi halde Uriel için şuan bu forum ya da başka bir yerde satışta olan .py tabanlı pixel botlar haricinde bir satış yok. 75$ lık Bot referans sistemi ile ilerliyor. Şuan için satışının olmadığın biliyorum sadece kullanan birisi size referans olursa botu satın alma şansınız oluyor. Belki satışlar açılmıştır tam fikrim yok öncesinde bu şekildeydi. Memoryhackers yapmadan yüzümüz gülmeyecek gibi..
ücretsiz pixel bot var python üzerinde ama kuramadım bir türlü

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Rohan2 için pixelbot yapabilirsin Python ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...