Metin2 pvp kurmayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Kodlamadan iyi anlayan arkadaşlar ile ortak Metin2 pvp server kurmayı düşünüyorum. Ben videolarda izlediğim kadarı ile biliyorun Metin2 pvp sunucusu ve site kuruluna kadar biliyorum bana oyun içerisinde kasılırke. Hani kod geliyor ya hileli olmasın diye onları filan yapıcak arkadaş lazım gmlikten anlayan nesle market deposu o bu hepsinden anlayan arkadaş lazım hata global pvp server yapabilirsek daha süper olur elimde iyi bir bilgiaiyar var ana bilgisiyarım sunucu için onu kulanıcam yardımcı olabilecek arkadaşlar ile discord da konuşmak isterim DarkLightAngelKing#4353

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Boşuna kurma reklamalari iyi vermessen kimse glemez aymisi başıma geldi çünkü

Üye
6 HİZMET YILI
Kodlamadan iyi anlayan arkadaşlar ile ortak Metin2 pvp server kurmayı düşünüyorum. Ben videolarda izlediğim kadarı ile biliyorun Metin2 pvp sunucusu ve site kuruluna kadar biliyorum bana oyun içerisinde kasılırke. Hani kod geliyor ya hileli olmasın diye onları filan yapıcak arkadaş lazım gmlikten anlayan nesle market deposu o bu hepsinden anlayan arkadaş lazım hata global pvp server yapabilirsek daha süper olur elimde iyi bir bilgiaiyar var ana bilgisiyarım sunucu için onu kulanıcam yardımcı olabilecek arkadaşlar ile discord da konuşmak isterim discord adım DarkLightAngelKing#4353

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çevremde oynayan çok öneririm burdan ulaştırırsın adresi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beni ekleyin kurduğunuz zaman oyuncu çevrem var eski metin ikicilerden oyuncu desteği yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
denemek mantıklı tabiki buyuk paralar kaldıranlar oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam para kazanacağım diye girersin yapamazsın emeğin çöp olur çok ilgi alaka isteyen bişiy elektrik gitmiycek Lag sorunu olmuycak hilecileri takip ediceksin uykusuzluk en kötüsü Hayırlı olsun diyelim ALLAH utandırmasın

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kenarda minimum 1000 tl reklam bütçen olmalı yoksa bu işe girmeni tavsiye etmem.Files olarak şuan popüler olan bir files var onu kullanmanı tavsiye ederim bol kazançlar.

Üye
6 HİZMET YILI
hocam para kazanacağım diye girersin yapamazsın emeğin çöp olur çok ilgi alaka isteyen bişiy elektrik gitmiycek Lag sorunu olmuycak hilecileri takip ediceksin uykusuzluk en kötüsü Hayırlı olsun diyelim ALLAH utandırmasın
Elektrik gidince bakım diye yazıyorlar hep öyle yaparı bizde

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Zaten yeni nesil sunucularda tüm editörleri beraberinde veriyorlar.Arkadaşların dedigi gibi reklam vermen lazım.Sunucu parasından çok reklama yatırman lazım

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kurma kardeşim kimse gelmez boşuna uğraşırsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...