Üye
Kodlamadan iyi anlayan arkadaşlar ile ortak Metin2 pvp server kurmayı düşünüyorum. Ben videolarda izlediğim kadarı ile biliyorun Metin2 pvp sunucusu ve site kuruluna kadar biliyorum bana oyun içerisinde kasılırke. Hani kod geliyor ya hileli olmasın diye onları filan yapıcak arkadaş lazım gmlikten anlayan nesle market deposu o bu hepsinden anlayan arkadaş lazım hata global pvp server yapabilirsek daha süper olur elimde iyi bir bilgiaiyar var ana bilgisiyarım sunucu için onu kulanıcam yardımcı olabilecek arkadaşlar ile discord da konuşmak isterim discord adım DarkLightAngelKing#4353
Reklam yaparız itemcide filan bir kaç yerden YouTube'dan hata Google reklamı satın alırımBoşuna kurma reklamalari iyi vermessen kimse glemez aymisi başıma geldi çünkü
ufak yatırımlarla büyük kazanç elde eden var bu işte bence denemeliReklam yaparız itemcide filan bir kaç yerden YouTube'dan hata Google reklamı satın alırım
Orta emekemek mi vs likmi ?
Elektrik gidince bakım diye yazıyorlar hep öyle yaparı bizdehocam para kazanacağım diye girersin yapamazsın emeğin çöp olur çok ilgi alaka isteyen bişiy elektrik gitmiycek Lag sorunu olmuycak hilecileri takip ediceksin uykusuzluk en kötüsü Hayırlı olsun diyelim ALLAH utandırmasın
Hangi files hocam orta emek düşünüyorumKenarda minimum 1000 tl reklam bütçen olmalı yoksa bu işe girmeni tavsiye etmem.Files olarak şuan popüler olan bir files var onu kullanmanı tavsiye ederim bol kazançlar.
Reklam yapıcam okadarKurma kardeşim kimse gelmez boşuna uğraşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?