Metin2 pvp kurmayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Edit yoksa para kazanamazsın şu dönemlerde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kodlamadan iyi anlayan arkadaşlar ile ortak Metin2 pvp server kurmayı düşünüyorum. Ben videolarda izlediğim kadarı ile biliyorun Metin2 pvp sunucusu ve site kuruluna kadar biliyorum bana oyun içerisinde kasılırke. Hani kod geliyor ya hileli olmasın diye onları filan yapıcak arkadaş lazım gmlikten anlayan nesle market deposu o bu hepsinden anlayan arkadaş lazım hata global pvp server yapabilirsek daha süper olur elimde iyi bir bilgiaiyar var ana bilgisiyarım sunucu için onu kulanıcam yardımcı olabilecek arkadaşlar ile discord da konuşmak isterim DarkLightAngelKing#4353
ne tür bir sever olacak acaba ?

Üye
6 HİZMET YILI
Kodlamadan iyi anlayan arkadaşlar ile ortak Metin2 pvp server kurmayı düşünüyorum. Ben videolarda izlediğim kadarı ile biliyorun Metin2 pvp sunucusu ve site kuruluna kadar biliyorum bana oyun içerisinde kasılırke. Hani kod geliyor ya hileli olmasın diye onları filan yapıcak arkadaş lazım gmlikten anlayan nesle market deposu o bu hepsinden anlayan arkadaş lazım hata global pvp server yapabilirsek daha süper olur elimde iyi bir bilgiaiyar var ana bilgisiyarım sunucu için onu kulanıcam yardımcı olabilecek arkadaşlar ile discord da konuşmak isterim DarkLightAngelKing#4353
kanka ufak bi fikir olarak söyleyeyim amacın adminlik vs de n para kazanmak ise çok zor oluyor pvplerden kazanmak

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sağlam reklam ağın yoksa en fazla 100 online ile oynarsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iyi reklam yaparsan çok sağlam işler yapabilirsin dostum metin 2 de genellikle reklamla yürüyor iş

istisnalar kaideyi bozmaz
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
knk 2 ayrı konu acmasaydın oraya ayzdım knk ıstersen ulas bana

İmmortal
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Denemek mantıklı ama deneyip zarara uğrayabilirsin.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
eğer ki metin2 işine girmeyi düşünüyorsanız en az 600 700 oyuna 2 3 binde rekla ma yatırmanız gerekiyor

Üye
6 HİZMET YILI
ben gereksiz buluyorum, şahsi fikrim hevesini kırmak için değil, işinde bu alana yönelik veya öğrenciysen olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...