Metin2 Pvp ortak server acmak isteyenler bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba yaşım 27 uzun süredir metin2 pvp server acma planım var daha önceleri bu işi yaptım. Teknik bilgim fazla yok. Maddi manevi işi tam anlamıyla bilen arkadaş varsa konusalım tanısalım.
Şartlar.: en az bütce 5 bin yaş +20 güvenilir teknik bilgisi yüksek daha önce bu işi yapmış arkadaslar düşünen varsa tanışalım. İnanın cok para dönüyor 1 gündede cıkartabılırız maliyeti

вσяη тσ ∂ιє
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
abi millet instagram fenomenlerine koca sayfalara inanılmaz bütçelerle reklam götürüyorlarlar onların da önünegeçmen lazım müşterisini alman lazım 5 bin yeter mi ?

ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
abi millet instagram fenomenlerine koca sayfalara inanılmaz bütçelerle reklam götürüyorlarlar onların da önünegeçmen lazım müşterisini alman lazım 5 bin yeter mi ?
En az demişim kardeşim farkındaysan. 250 500 tl arası yapıyolae o reklamı ayrıca en geniş kapsamlı reklam instgram facebook twitter gibi sosyal mecralarda yapılan sponsor reklamlar 5 bin liralık bi reklamda 500 bin metin2 kullanıcısına belkı daha fazlasına erişebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
gerçekten iyi para dönüyor ama riskli ticaret binevi ama az biraz gelirim olsa biyerden böyle bir işe girişmek isterdim

ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
gerçekten iyi para dönüyor ama riskli ticaret binevi ama az biraz gelirim olsa biyerden böyle bir işe girişmek isterdim
Ben zamanımda 300 tl ile açmıstım ve 4 5 bin gibi değerli paralsr kazanmıstm 1 ayda tabi bu dediğim 4 5 yıl önce. Suan 3 aylık bi boş süre zarfiim var bilgisayar basında bir şeyler yapmak istiyorum

Üye
7 HİZMET YILI
instagram fenomenlerine koca sayfalara inanılmaz bütçelerle reklam götürüyorlar onların da önüne geçmen lazım müşterisini alman lazım 5 bin yeter mi ?

Üye
6 HİZMET YILI
Biz zamanında düşündük kendim yazılım işi ile uğraşıyorum oyun dosyaları vs ayarlamak sorun değil bizim için ancak reklam ve sunucu maaliyeti oldukça fazla oluyor şu sıra aşırı fazla pvp server var o yüzden o tren kaçtı boşuna açma derim parana yazık edersin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ne tür bir server açmayı düşünüyorsunuz ona göre gelelim biz de :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Seninle çalışmak istiyorum kardeşim, ama neden bahsettiğin hakkında çok şey bilmiyorum

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I find your proposal to open your mt2 server interesting.I can help you.I have a lot of knowledge since I work on several servers as mod

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
açmanı önermem pahalıya patlar zaten metin2 fazla oynanmıyor (benim düşüncem)

ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
kardeşım bugun ıtıbarıyle açaçacak serverımız var ama teknık bılgımız felan hıc yok bıze yardımcı olabılırsen bır konusalım ıstersen #0001 discord

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
serverin tutmazsa verdigin paradan daha azını kazanırsın reklam işleri o kadar basit degil adamlar 5 10k online için 10 15 bin lira basıyorlar

EĞLENMEK
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Eski tarz yapman oyuncu sayısını ve yaş kitlesini arttıracaktır. Şimdiden kolay gelsin ve başarılar

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Buna işe girilecekse en az 15 bin sermaye ile girmek gerekiyor zaten files 3 4 bin civarı sourceli hali 2 ay düzenleme süreci var bu işin en az 2 bin sunucuya harcamanız gerekiyor 6 7 bin lira itemciye gidiyor zaten 3 4 binde sms instagram reklamı vs. vermek gerekiyor ama bu parayı 1 2 haftada garanti çıkabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...