En az demişim kardeşim farkındaysan. 250 500 tl arası yapıyolae o reklamı ayrıca en geniş kapsamlı reklam instgram facebook twitter gibi sosyal mecralarda yapılan sponsor reklamlar 5 bin liralık bi reklamda 500 bin metin2 kullanıcısına belkı daha fazlasına erişebilirsin.abi millet instagram fenomenlerine koca sayfalara inanılmaz bütçelerle reklam götürüyorlarlar onların da önünegeçmen lazım müşterisini alman lazım 5 bin yeter mi ?
Ben zamanımda 300 tl ile açmıstım ve 4 5 bin gibi değerli paralsr kazanmıstm 1 ayda tabi bu dediğim 4 5 yıl önce. Suan 3 aylık bi boş süre zarfiim var bilgisayar basında bir şeyler yapmak istiyorumgerçekten iyi para dönüyor ama riskli ticaret binevi ama az biraz gelirim olsa biyerden böyle bir işe girişmek isterdim
Emek server kardesim eski tr tarzıne tür bir server açmayı düşünüyorsunuz ona göre gelelim biz de
Suan 200-300 bın arası kullanıcı var turkıyede aktıf olarak pvp server oynayan neden olmasın kiaçmanı önermem pahalıya patlar zaten metin2 fazla oynanmıyor (benim düşüncem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?