metin2 pvp python ile input sorunu

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Uzatmadan özet geçiyorum.
Misali2'de basit bir bot yapmaya çalışıyorum YOLO ile görsel tanıma ayarladım en yakın konumdaki objeyi algılayıp işaretçiyi konuma hareket ettiriyor her şey kusursuz işliyor ama klavyeden ya da fareden input almıyor. Bir çok kütüphane denedim ama hiçbiri çalışmadı. öneriniz var mı? denediğim kütüphaneleri alta ekliyorum başlıkta belirttiğim gibi python kullanıyorum. İlk defa böyle bir bot yaptığım için çok fazla bilgim yok öğrenmek istiyorum alternatif yolları bilmek istiyorum.
  • pynput
  • pyautogui
  • mouse
  • keyboard
  • pywin32
  • ctypes
  • autopy
  • pyvda + ctypes
  • sendinput
  • pyHook / pywinhook
  • interception
  • DirectInput

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Oyunun kendi dinput8.dll sinden key okuyup yazabiliyon mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyunun kendi dinput8.dll sinden key okuyup yazabiliyon mu ?
hayır denemedim dediğim gibi daha önce yapmadım böyle bir şey. ilk defa senden duyuyorum bu yöntemi o yüzden araştıracağım.

Üye
1 HİZMET YILI
Hayır güzel kardeşim python metin2 bot için yetersiz. assembly ile python yapmaya çalışmıştım ama başarısız olmuştum

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
elimde var birleştirerek yapabiliriz ulaşırmısın bana discord canyorulmaz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle şunu kontrol et. pencere inaktif durumdayken( en üst konumda değilken) fare tıklaması yaptığında algılıyorsa ama ardından sonraki tıklamalar çalışmıyorsa yapacağın şey önce her tıklamadan önce pencereyi inaktif hale getirmesini ardından tıklama işlevinin gerçekleşmesini sağla. biyolog bot korumasını bu şekilde bypass etmiştim. ipucu olarak fake bir görünmez pencereyi aktif pencere haline getirmek de birnevi metin2 penceresini inaktif hale getirmek anlamına geliyor.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
öncelikle şunu kontrol et. pencere inaktif durumdayken( en üst konumda değilken) fare tıklaması yaptığında algılıyorsa ama ardından sonraki tıklamalar çalışmıyorsa yapacağın şey önce her tıklamadan önce pencereyi inaktif hale getirmesini ardından tıklama işlevinin gerçekleşmesini sağla. biyolog bot korumasını bu şekilde bypass etmiştim. ipucu olarak fake bir görünmez pencereyi aktif pencere haline getirmek de birnevi metin2 penceresini inaktif hale getirmek anlamına geliyor.
her şeyi yaptim şu fiziksel imlec kıpırdamadan x,y üzerinde tiklama işlemini yapamadim