Metin2 Pvp Sabit Pointer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle size bir konu metin2de pointer buldum ve youtubede onu vbnet de kodlamaya baktık ve adam öyle bir anlatıyorki inceliklerini hiç anlatmıyor WritePointerInteger(clientbin.Text, &H11CAAA8, "1", &H70, &H94) bu şekilde timere kodla diyor ben pointer ve offseti buldum sabit ama 1 tane offset buldum ve kodumu yazdım oyunu açıyorum hiçbir tepki vermiyor. Cheat enginede buldugum valueyi 0 yaptıgımda duruyor 1 yaptıgımda oto vuruyor. Lütfen yardım edin.

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ismi nedir pvp nin

Üye
8 HİZMET YILI
PVP de oluyor da PVE de olmuyor mu ben de onu merak ettim?. Bir de offset bulmaya çalışırken kapanmıyor mu oyun?

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim kalıcı sınıfta bulduysan client.bin.text yazan yere c.e de ki procces ismini yaz oyunun ve offset 1tane bulduysan 1tane ekle 2. Sini sil

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Çok acemisiniz...
Cheat Engine'yi aç stringlerden "CInstanceBase::EnableSkip" bul ve git, yukardaki calları takip et 3 call geçtikden sonra biraz aşşada mov ecx,[0xxxxxx] olur.
Ordaki pointeri al o senin playerpointerin, tekrar stringe gel ve alttaki lea eax[00000xxx] bul, hesap makinesi aç ve hex decimala al.
Lea eax'dan aldığın offset senin base offsetindir.
Lea'nın biraz altında jmp olmalı ona tıklayıp 2. offsete git ve ikisini topla.
Son olarak PlayerPtr + 0xC + (Base+Whoffset) doğru addressler'i bulup dizilimi bu şekilde yaparsan sana wallhackptr'sini verir value'yi 1 - 0 yaparak açıp kapatabilirsin.

Son düzenleme:
Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Çok acemisiniz...
Cheat Engine'yi aç stringlerden "CInstanceBaseEnableSkip" bul ve git, yukardaki calları takip et 3 call geçtikden sonra biraz aşşada mov ecx,[0xxxxxx] olur.
Ordaki pointeri al o senin playerpointerin, tekrar stringe gel ve alttaki lea eax[00000xxx] bul, hesap makinesi aç ve hex decimala al.
Lea eax'dan aldığın offset senin base offsetindir.
Lea'nın biraz altında jmp olmalı ona tıklayıp 2. offsete git ve ikisini topla.
Son olarak PlayerPtr + 0xC + (Base+Whoffset) doğru addressler'i bulup dizilimi bu şekilde yaparsan sana wallhackptr'sini verir value'yi 1 - 0 yaparak açıp kapatabilirsin.
Böyleleri lazım :) Wallhack içinde bi kod daha var oda 7x bilmeyenler için faydalı bir yazı

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
güncel

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...