metin2 pvp server kurullumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yıllardır bu oyunu oynuyoruz birde gm koltguna ben gecmek ıstedim oyle bos vakıtlerım oluyor bu zamanlarda evde oturmaktansa metin2 server krumak ıstıyorumda yazılımını fılan ben yapmak ıstıyorum yanı serveri editlemek olsun metin2 files dosyasını bulmama ve nasıl hangı programda edıtleyebılırım yardımcı olabılcek vamrı acaba onemli olan accam dıye bırsey yok gelıstırmek ısterım kednımı yani

Üye
10 HİZMET YILI
ustam ben ilgileniyrdim eskiden böyle şeylerle youtube veya farklı platformlarda bir çok anlatım var araştırabilirsiniz..

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
25-50tl arası serverler var 1 aylık çok kaliteli değiller fakat kendini files konusunda geliştire bilirsin. Birde bunun ücretsiz versiyonu olan hamachi üzerinden server kurma vardı oradanda temel bir kaç programı öğrenene bilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
harbiden o kadar küçük paralara yapılabiliyorsa denenebilir

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kiralık serverler var hazır durumda emek pvp nasıl istersen.Güvenlik dahil onlarda.Aylık 80-100 tl civarı

Üye
5 HİZMET YILI
dostum bu tür server açmak için yapılması gerekenlerin hepsi youtube de var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hiç uğraşma derim.Eğer böyle bir düşüncen varsa metin2 server kiralama siteleri var.Cüzzi miktarda fiyata istediğin özelliklere göre server kurup veriyorlar ama dersen ki uğraşacağım ben emre-28 server files kullanarak server kuruyordum.Kule yapıp azraili kestikten sonra siliyordum :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yt is the answer

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sadece arkadaşlarına serveri denemelik birkaç kişi girecek dersen youtube'da kendi pc ni server yapıp açabileceğin videolar gösteriliyor.hamachi server

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Youtubeda milyon tane video var bu konu ile ya da belli bir fiyata size direkt hazır kurulu veriyor aylık oraya para verdikçe server açık kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...