Metin2 Pvp Server Önerilerinizi Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar Yaklaşık Metin2 işleri ile 7 yıldır uğraşmaktayım yakın zamanda bir server açmayı planıyorum.
Sizlere sormak istediğim Ne tarz bir server files önerirsiniz. Oyuna Neyin olması sizin zevk olarak oyunu oynamanızı sağlar geri dönüş postudur bu :)
Mesela 1-105 Orta emek Gibi şuda olursa çok iyi olur Şu sistemler olmasın gibisinden yazarsanız Çok sevinirim.

ŞİMDİDEN CEVAP YAZAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
bonus2 serverini inceleyip onun gibi yapabilirsin onun gibi serverler çok tutuyor oyuncusu fazla oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk en çok ilgi çeken şeyler farmlık pvpler hesap satışı yapıp para kazananlar olduğu için sende ona yönelik birşeyler yapmalısın yaparsanda eventi bol tutma :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk en çok ilgi çeken şeyler farmlık pvpler hesap satışı yapıp para kazananlar olduğu için sende ona yönelik birşeyler yapmalısın yaparsanda eventi bol tutma :D
Şuan Piyasadaki Bütün serverler zaten İtemciye oynuyor gizliden gizliye :D Herkes girip won item hesap satışı yapıyor veya Lonca turnuva ödülünü alıyor çıkıyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka 1-105 yerine 1-200 yada 1-120 yapabilirsin bonus 2 serverindaki sistemler güzel onlara bak bi jesia2dekilere bak bunlar güzel server chaser2 luna2 falan var onlarada bakabilirsin

bu arada server sadece metin kesme üzerine olmasın arkas 2 öyleydi 30k onlinesi vardı 2 hafta sonra battı

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bence eski tip yap dostum şahsen ben şuan eski tip yani oldschool denilen tarzda servedr arıyorum ama yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence eski tip yap dostum şahsen ben şuan eski tip yani oldschool denilen tarzda servedr arıyorum ama yok
kanka 1-105 yerine 1-200 yada 1-120 yapabilirsin bonus 2 serverindaki sistemler güzel onlara bak bi jesia2dekilere bak bunlar güzel server chaser2 luna2 falan var onlarada bakabilirsin

bu arada server sadece metin kesme üzerine olmasın arkas 2 öyleydi 30k onlinesi vardı 2 hafta sonra battı
Zaten 1-120 Farma Dayalı Orta emekten bir tık zor ile 1 - 99 old bir server arasında kalıyorum şimdi ileriyi düşünürsem ve bana getirisini 1-120 tabiki daha uzun ömürlü ve daha çok getirisi olur 1-99 veya 1-105 ömrü daha kısa 2 aya server bitiyor büyük ihtimal 1-120 açıcam gibi :)

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Zaten 1-120 Farma Dayalı Orta emekten bir tık zor ile 1 - 99 old bir server arasında kalıyorum şimdi ileriyi düşünürsem ve bana getirisini 1-120 tabiki daha uzun ömürlü ve daha çok getirisi olur 1-99 veya 1-105 ömrü daha kısa 2 aya server bitiyor büyük ihtimal 1-120 açıcam gibi :)
server metin kesme üzerine olmasın ve reklamını iyi yapman lazım turkmmo-itemci gibi siteleri ve sms olarak atarsan gayet güzel online kasarsın ve farklı sistemler eklersen oyunu bozmayacak çok güzel server olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
server metin kesme üzerine olmasın ve reklamını iyi yapman lazım turkmmo-itemci gibi siteleri ve sms olarak atarsan gayet güzel online kasarsın ve farklı sistemler eklersen oyunu bozmayacak çok güzel server olur
Evet Reklam işi çok önemli :)

Üye
8 HİZMET YILI
astra2 açılıyor bugün denemen lagzım
jesia 2 var güzel ama sakın chaser2 oynama gm yardım yapıor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
işi bilmiyorsan daha önce sw açmadıysan developer'ların, instagram sayfalarının, itemcinin köpeği olursun.
paran ve emeğine yazık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...