Şuan Piyasadaki Bütün serverler zaten İtemciye oynuyor gizliden gizliyeknk en çok ilgi çeken şeyler farmlık pvpler hesap satışı yapıp para kazananlar olduğu için sende ona yönelik birşeyler yapmalısın yaparsanda eventi bol tutma
Bence eski tip yap dostum şahsen ben şuan eski tip yani oldschool denilen tarzda servedr arıyorum ama yok
Zaten 1-120 Farma Dayalı Orta emekten bir tık zor ile 1 - 99 old bir server arasında kalıyorum şimdi ileriyi düşünürsem ve bana getirisini 1-120 tabiki daha uzun ömürlü ve daha çok getirisi olur 1-99 veya 1-105 ömrü daha kısa 2 aya server bitiyor büyük ihtimal 1-120 açıcam gibikanka 1-105 yerine 1-200 yada 1-120 yapabilirsin bonus 2 serverindaki sistemler güzel onlara bak bi jesia2dekilere bak bunlar güzel server chaser2 luna2 falan var onlarada bakabilirsin
bu arada server sadece metin kesme üzerine olmasın arkas 2 öyleydi 30k onlinesi vardı 2 hafta sonra battı
server metin kesme üzerine olmasın ve reklamını iyi yapman lazım turkmmo-itemci gibi siteleri ve sms olarak atarsan gayet güzel online kasarsın ve farklı sistemler eklersen oyunu bozmayacak çok güzel server olurZaten 1-120 Farma Dayalı Orta emekten bir tık zor ile 1 - 99 old bir server arasında kalıyorum şimdi ileriyi düşünürsem ve bana getirisini 1-120 tabiki daha uzun ömürlü ve daha çok getirisi olur 1-99 veya 1-105 ömrü daha kısa 2 aya server bitiyor büyük ihtimal 1-120 açıcam gibi
Evet Reklam işi çok önemliserver metin kesme üzerine olmasın ve reklamını iyi yapman lazım turkmmo-itemci gibi siteleri ve sms olarak atarsan gayet güzel online kasarsın ve farklı sistemler eklersen oyunu bozmayacak çok güzel server olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?