Süper Üye
hemen bakalımlidya 2
Kadirland'ın daha önceden server'ı yok muydu yine bu adda, ben mi yanlış hatırlıyorum acaba. Kapatıldıysa neden kapatıldı biliyor musunuz hocam?cuma günü 8 de açılacak olan rohan2 sunucusu var 1-99 yine cuma günü heda 2 açılıyor 55-105
Landom2 de açılıyor cuma günü kadirland ve 55 redlabgames ortaklığında 1-120 / Anatolia2 2008 yapısında 1-99 sunucu
Siteler.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
senin aradığın özellleklire sahip server Landom2 dostum altarnatif olarak diğer sunuculara da göz atabiirsin 1-99 istersende kesinlikle tutacak serverlardan biri olan rohan2 ye gir
rat ne demek knkrat yememek için uriel serverlerinden uzak durr
msp2 zirve, orgins2,metin2p, , elym2(elym2editli ama sw de online azaldı editleri pazardan çekmek kolay oluyor zaten insanlardan istiyince bile veriyorlar artık ben tüm itemleri arkadaşa verdim bıraktım)Arkadaşlar Merhaba önereceğiniz serverlar varsa paylaşabilir misiniz ? İçerisinde Simya sistemi olsun istiyorum ama biraz kolay olsun istiyorum bu tarz varsa paylaşırmısınız ?
Aeldra
Lovamt2
bunların dışında olursa sevinirim.
Formda hilesi var ama yok şuanlık sadece kurucular kullanabiliyor ve geçen Süper Üye ye açmışlardı (600 mesaj)Msp2 Hem formda hileside var
Arkadaşlar Merhaba önereceğiniz serverlar varsa paylaşabilir misiniz ? İçerisinde Simya sistemi olsun istiyorum ama biraz kolay olsun istiyorum bu tarz varsa paylaşırmısınız ?
Aeldra
Lovamt2
bunların dışında olursa sevinirim.
xKralTR geri gel kardeşim bende denemiştimim de çok sarmadırinamt2 dene kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?