Metin2 PvP sunucusuna yardımcı GM'ler aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi yıllar oldu Metin2'den kopalı. Daha önce PvP serverim de vardı hatta tüm kodları ezberimde biliyordum, o kadar manyaktım ama uzun zaman oldu kopalı. Bilgili birkaç arkadaş lazım. Varsa alttan yazsın. Bilgiden kastım, oyunu yönetebilme kabiliyeti vb. Ben çalışıyorum. Sadece akşam müsait oluyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eskiden bende açardım ama şuan acayip değişti açmak çok sıkıntı bi durum çok uğraştırıcı gm arıyorsan dc varsa verirsen eklerim konuşuruz

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Daha önce GM lik yaptım butcen ne kadar Server için?

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
öncede server acıp yönetirdim her türlü bilgim var ama yapılacak bir iş değil artık

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
pvp sektörü çok değişti sağlam bi server açabilmen için 1 milyon+ tl üzeri rakamlar lazım az onlinesi olan server yok gibi bişey hepsinin ömrü 1 ay

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Daha önce sunucu açtın mı, ne tür bir sunucu düşünüyorsun? Düzgün bir ortam kuracaksan tekrardan başlamayı düşünebilirim. Paytowin olmaması gerekiyor öncelikle sunucunun, çünkü o tip sunucularda hem çok tutmuyor hem de dönemlik oluyor. Emek server açacaksan tutabilme ihtimali var, bir de sağlam bütçe gerekiyor; reklam vesaire için. Eğer ki sağlam bir bütçeyle giriyorsan yönetim, moderasyon konusunda yardımcı olurum.

Söylediklerim konusunda pozitif sonuçlanma olacaksa iletişim için bilgi bırakmalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sv açmak o kadar kolay değil dostum tutmaz

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkada başka bir ekibin varsa aç ama yoksa tutturamassın

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kodlama konusunda yardıma ihtiyacın varsa ulaşabilirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
Bakıyorum da çoğu kişi bütçe demiş tutturamazsın bilmem be demiş işin içine girmeden o belli olmaz. Bir sunucuya aylık 10 15 bin tl verebilirim. Ne kadar maliyetli olur onu bilemem ama yine de başlangıç için reklam felan +100.000 çıkarabilirim. Ayrıca emek server düşünüyorum mümkün olduğunca (uzun yıllar) milyon tl ler lazım diyen arkadaşlar biraz uçmuş gibi geldi bana.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
açarsan konuyu güncelle senin serverınada girelim kanka

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Reklama çok para ayırman lazım yoksa tutmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çoğu kişi reklama çok para harcamak lazım vs demiş ama bilmiyorlar galiba reklamın maliyetini işi biliyorsan ucuz arkadaşlar lütfen boşa yorum yapmayalım.

kata main
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
istersen dc den ekle sw de skill falan ws herşeyi dener bug varmı diye bakarım yardımcı olurum dc: xdeuxel

Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar emek veya orta emek tarzı bir sistem (park) olacak. Serverin sunucusu aylık ödeneceği için bütçe de beni rahatlatır maaşım 10 15 bin tl ödemeyi rahat karşılar. Ben zevkine açacağım zaten a para kazanır ilerde felan o ayrı tabi. Reklam için de 50 bin TL yeter gibi sizce ? Yani sonuç olarak aylarca reklam verecek halim yok pata damlarsa illaki oyuna geri yatırırım ama ilk 2 3 hafta reklam versem işte örnek veriyorum (….metin 2 açılıyor…) vb gibi. Elimde milyon numara sms datası da var anlaşırım bi sms şirketiyle toplu sms de yollatırım gerekirse. Yani nereden bakarsanız bakın milyon tl sürecek bir iş yok sanki ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...