Metin2 PvP Uriel için hile gelir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bildiğimiz gibi Uriel desteği çekti, güncelleme vermiyor artık. Uriel için hile çıkma şansı var mı? Böyle bir çalışma var mı şu anda?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Aynen genç Uriel destek vermiyor :D Daha 2 hafta önce update attı. :peepoBusiness:

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Zor, birincisi tarihi geçmiş bir oyun, ikincisi talep yok.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Zor, birincisi tarihi geçmiş bir oyun, ikincisi talep yok.
talep olmamasının sebebi uzun süredir metin2 ile ilgili hile tarzı bir şey gelmemesi metin2 oynayanların veya hilesini kullananların bu foruma girmesi için bir sebep olması lazım diye düşünüyorum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
talep olmamasının sebebi uzun süredir metin2 ile ilgili hile tarzı bir şey gelmemesi metin2 oynayanların veya hilesini kullananların bu foruma girmesi için bir sebep olması lazım diye düşünüyorum
Valla metin2 üzerinde ben sadece 2 hafta çalıştım. EzMT2 Vip hilesi 2 haftalık bir geliştirme sonucu ortaya çıktı. Yaklaşık 3 ay da destek verdim. Beklediğim ilgiyi görmeyince MT2 den elimi ayağımı çektim. Artık devir değişti. Sakinlikle Riot'un mmorpg sini bekliyorum. :salute:

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
metin2 icin artık hile gelecegini düşünmüyorum

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Valla metin2 üzerinde ben sadece 2 hafta çalıştım. EzMT2 Vip hilesi 2 haftalık bir geliştirme sonucu ortaya çıktı. Yaklaşık 3 ay da destek verdim. Beklediğim ilgiyi görmeyince MT2 den elimi ayağımı çektim. Artık devir değişti. Sakinlikle Riot'un mmorpg sini bekliyorum. :salute:
Çünkü discord üzerinden birçok sunucu uriel bot satışı yapıyor ve çoğu kitle oralara alışmış durumda şunu düşünün wolftü gibi bir yapımın 10000 online'ı bile yokken güncellemeleri hiç aksatmadınız 6 yıllık kullanıcınızım metin2 çok eski bir yapım doğru fakat çok büyük bir kitleye sahip bence ücretli şekilde bir bot tasarlasanız ve piyasaya sunsanız tüm uriel bot kitlesini kendinize çekmiş olursunuz çünkü şunu biliyorsunuz o botların yapımcıları sizin yanınızdan bile geçemez hem bir kitle hemde para kazanmış olursunuz tabi Riot'un mmorpg türevi bir oyununu beklemeniz çok normal <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...