Satıyorum Metin2 Serverlerine CheatEngine Sağlıyorum

Üye
Cheat Engine üzerine çalışıyorum ve özellikle korumalı oyunlar için daha stabil ve mümkün olduğunca undetected çalışabilecek script ve cheat table tasarımları hazırlıyorum. Amacım farklı koruma sistemlerine uygun, temiz ve düzenli çalışan tablolar geliştirmek.

Yaptığım çalışmalar:

Korumalara özel Cheat Engine script geliştirme Undetected çalışmaya odaklı CT (Cheat Table) düzenleme Stabil ve optimize edilmiş script yapıları Kullanıcı dostu Cheat Engine tablo tasarımları Farklı CE sürümlerinde çalışabilecek uyumlu tablolar hazırlama

Ayrıca mevcut tablolarınızı da:

Düzenleyebilir Optimize edebilir Daha kullanışlı bir arayüz haline getirebilirim.

Detaylı bilgi için:
DC: littlexdoves
:uwuwink:
Metin2 Farmbot + Pvp Hilesi için diğer konum burdadır

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Peki serverlarda cheatengine ile neler yapılabiliyor, örnek verirseniz daha hoş olur bilgisi olmayanlar için.

Üye
Peki serverlarda cheatengine ile neler yapılabiliyor, örnek verirseniz daha hoş olur bilgisi olmayanlar için.
güzel bir soru hocam cheat engine ile pvp hilesi hazırlayabilirim oyunun ayarlarını alt üst edebilceğin pek çok özellik yapabilirsin hızlı koşma oyun hızlandırma uzaktan skill vurduğuında işleme yani skill radius sekmeme gibi gibi bir çok özellik sağlar cheat engine