Metin2 sıfırdan hile ile neler yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yıllar sonra Metin2 TR başlama kararı aldım ama hile ile oynayacağım. Hiç para yatırmadan hile ile metin falan kırsam slot vs kessem güzel bir çar dizebilir miyim? Var mı önerisi olan, yazarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
0'dan ile 30 Level'e hesap kasılıp cor görevi yapılabilir birçok hesapla bu şekilde simya kasıp satabilirsin. Onun dışında etkinlik sunucularında etkinlik eşyası düşürüp oynayıp satabilirsin gümüş okey, altın okey vs.

YouTube'da 1 Yang'dan 100W serisi yapmış birisi ona da bakabilirsin piyasa kovalamayı öğrenirsin az çok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
+ basma itemleri düşürüp pazarda satabilirsin mesela en önemli + Lı yılan kuyruğu örümcek bacağa sargı bezleri düşürebilir ve pahalıya satılabilirsin tabi bunun için karakterinin levelini arttırman lazım yoksa slotlar seni keser

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
0 hesapla yaklaşık 700tl kazanmıştım. Okey eventi varken bota bıraktım, sandıkları satıp gerçek paraya çevirdim. Sonunda ban yedi tabi :D Ama yakalanmadan yapabilirsen çarda dizebilirsin parada kazanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yıllar sonra metin2 tr başlama kararı aldım ama hile ile oynucam hiç para yatırmadan hile ile metin falan kırsam slot vs kessem güzel bir çar dizebilirmiyim varmı önerisi olan yazarsanız sevinirim
Tek hesapla olmaz, çalmadan olmaz. Ayışığı eventi iyi para sağlar. Simya için core taşı anında satılıyor ama şuan ederi çok çok düşmüştür. Ben genelde bir envateri ucuza diziyorum tek tek. Araya birkaç tane 10-20 m lik kaynatıyorum. Tabi öncesinde herkesi ucuza verecem diye toplamak lazım ki bitmeden almaya çalışken fiyat farkını fark etmesinler. :D

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
lvl kastıktan sonra oyun görevlerini yapıp direkt cor kasıp simya yap derim simyada iyi kazanılıyor.

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Metin2 TR den iyi anliyorsan neden olmasın

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Belli etmemek, dikkatli kullanmak çok önemli. Balık botunu deneyebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
balık botu varsa sorunsuz az gidilen haritaya bırak tertemiz akarı yok kokarı yok

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
herseyden onemlısı zamanından ne kadarferagat edebılecegım hocam . dıgerturlu bı sekıllde halledersın ozellıkle sımya saatarak

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gece saatleri aç 2. koyden kasmaya başla Hıleden Alıcagın Eşyalar DTP Flan olsun 30 levelde cor görevini aç corun fazla getirisi yok ama yine idare eder 30 levelde vadiye git 40 level arası orumcek 1.kat baya okey koleksiyon dusurursun level 50 55 2. veya 3.kat 75 e kadar kas altın çıkarırsan on numara olur :) 75 ol kule git gg ez xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...