Süper Üye
Tek hesapla olmaz, çalmadan olmaz. Ayışığı eventi iyi para sağlar. Simya için core taşı anında satılıyor ama şuan ederi çok çok düşmüştür. Ben genelde bir envateri ucuza diziyorum tek tek. Araya birkaç tane 10-20 m lik kaynatıyorum. Tabi öncesinde herkesi ucuza verecem diye toplamak lazım ki bitmeden almaya çalışken fiyat farkını fark etmesinler.yıllar sonra metin2 tr başlama kararı aldım ama hile ile oynucam hiç para yatırmadan hile ile metin falan kırsam slot vs kessem güzel bir çar dizebilirmiyim varmı önerisi olan yazarsanız sevinirim
Şuan cor ne kadar ki ?lvl kastıktan sonra oyun görevlerini yapıp direkt cor kasıp simya yap derim simyada iyi kazanılıyor.
TR de ticareti yok diye biliyorum o yüzden kendin kasman lazım.Şuan cor ne kadar ki ?
Ticareti var da Antika seviyesinden itibaren mi ne satılabiliyorTR de ticareti yok diye biliyorum o yüzden kendin kasman lazım.
bildigim kadarıyla evet ama cok kişi yaptıgı için ticareti pek seri dönmüyorTicareti var da Antika seviyesinden itibaren mi ne satılabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?