ahahahahaSanki ilaç lazım bebeye. Acil yardım lütfen diyor, bi bitmediniz şu forumlarda yardım istemenin usulünü böyle bir bypass yok, olsada sana yok.
Gülüm çok zayıf kalmış senin beyin error bi defander güncellemesi yap bi sen koçum seni alakadar etmeyen konulara bakmaa aksi takdirde boyle sustururlar bypass zor iş hele metin2 de dahada zor bu forumda sadece yok belki çıkar dedim acil yazınca meğerse senin gibi evrimini tamamlamamış bir insan çıkıyormuş yoruma bot gibisin aynı yani anladınmı balım hadi kolay gelsin tatlım .Sanki ilaç lazım bebeye. Acil yardım lütfen diyor, bi bitmediniz şu forumlarda yardım istemenin usulünü böyle bir bypass yok, olsada sana yok.
Lalaker1 harici işinin ehli ve uzman kimse yok benim gözümde.Bypass denilen şey ise assembly dili ile yaparsın araştırman gerek belirttiğim gibi sunucu tabanlı korumaya bypass yapma gibi bir şansın yok çünkü clientte tutulan bir dosya yok uriel'e yaparsın o ayrı, bol şans.Gülüm çok zayıf kalmış senin beyin error bi defander güncellemesi yap bi sen koçum seni alakadar etmeyen konulara bakmaa aksi takdirde boyle sustururlar bypass zor iş hele metin2 de dahada zor bu forumda sadece yok belki çıkar dedim acil yazınca meğerse senin gibi evrimini tamamlamamış bir insan çıkıyormuş yoruma bot gibisin aynı yani anladınmı balım hadi kolay gelsin tatlım .
Post automatically merged:
Arkadaşlar bildiğim metin2 de bildiğim bir kaç tane profesyonel hack coder var Alonedev Lalaker Thehector Wiave Lindeth Hilecipislik Biophoenix isimli kişiler bunların metin2 de kıramayacağı hiçbir koruma yoktur Oyunda Yapılabilecek her hilleyi yapabiliyor ki ne yazık ki bypass taktiğini kimseye söylemiyorlar
Peki senin yapabilme gibi bir olanağın varmı dostum urieleLalaker1 harici işinin ehli ve uzman kimse yok benim gözümde.Bypass denilen şey ise assembly dili ile yaparsın araştırman gerek belirttiğim gibi sunucu tabanlı korumaya bypass yapma gibi bir şansın yok çünkü clientte tutulan bir dosya yok uriel'e yaparsın o ayrı, bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?