Metin2 Svside bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Metin2 pvp Svside Bypass Lazım Acill Yardım Edin Lütfen

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sunucu tabanlı bir koruma kolay kolay bulamazsın imkansıza daha yakın

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Eacı , Bettleye yi bypass ettim bunu edemedim .d

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
lalaker anti cheat'ına dokunmak hmm bypass etsen'de elaman tekrar halleder :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sanki ilaç lazım bebeye. Acil yardım lütfen diyor, bi bitmediniz şu forumlarda yardım istemenin usulünü böyle bir bypass yok, olsada sana yok.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sanki ilaç lazım bebeye. Acil yardım lütfen diyor, bi bitmediniz şu forumlarda yardım istemenin usulünü böyle bir bypass yok, olsada sana yok.
ahahahaha :D lol gibi sistemi galiba koruma programının sunucu tabanlı olduğu için sunucuya girmeden bir şey yapılamaz bence

Uykucu
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bulursan banada atarmısın

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İmkansız diye birşey yoktur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
şu yenı gelen şeyden sonra çok zor yapılıyor bu hileler buna bi çözüm bulmak lazım bypass falan diyorsunuzda keşke anlasam :(

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sunucu tabanlı korumaya bypass yapılamaz ne yazıkki:)

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gülüm çok zayıf kalmış senin beyin error bi defander güncellemesi yap bi sen koçum seni alakadar etmeyen konulara bakmaa aksi takdirde boyle sustururlar bypass zor iş hele metin2 de dahada zor bu forumda sadece yok belki çıkar dedim acil yazınca meğerse senin gibi evrimini tamamlamamış bir insan çıkıyormuş yoruma bot gibisin aynı yani anladınmı balım hadi kolay gelsin tatlım .
Post automatically merged:

Arkadaşlar bildiğim metin2 de bildiğim bir kaç tane profesyonel hack coder var Alonedev Lalaker Thehector Wiave Lindeth Hilecipislik Biophoenix isimli kişiler bunların metin2 de kıramayacağı hiçbir koruma yoktur Oyunda Yapılabilecek her hilleyi yapabiliyor ki ne yazık ki bypass taktiğini kimseye söylemiyorlar

Son düzenleme:
SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bence Çooook Zor Bulursun Tabi Biri Çıkıp Ben Yaparım Derse Başka :D

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Gülüm çok zayıf kalmış senin beyin error bi defander güncellemesi yap bi sen koçum seni alakadar etmeyen konulara bakmaa aksi takdirde boyle sustururlar bypass zor iş hele metin2 de dahada zor bu forumda sadece yok belki çıkar dedim acil yazınca meğerse senin gibi evrimini tamamlamamış bir insan çıkıyormuş yoruma bot gibisin aynı yani anladınmı balım hadi kolay gelsin tatlım .
Post automatically merged:

Arkadaşlar bildiğim metin2 de bildiğim bir kaç tane profesyonel hack coder var Alonedev Lalaker Thehector Wiave Lindeth Hilecipislik Biophoenix isimli kişiler bunların metin2 de kıramayacağı hiçbir koruma yoktur Oyunda Yapılabilecek her hilleyi yapabiliyor ki ne yazık ki bypass taktiğini kimseye söylemiyorlar
Lalaker1 harici işinin ehli ve uzman kimse yok benim gözümde.Bypass denilen şey ise assembly dili ile yaparsın araştırman gerek belirttiğim gibi sunucu tabanlı korumaya bypass yapma gibi bir şansın yok çünkü clientte tutulan bir dosya yok uriel'e yaparsın o ayrı, bol şans.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Lalaker1 harici işinin ehli ve uzman kimse yok benim gözümde.Bypass denilen şey ise assembly dili ile yaparsın araştırman gerek belirttiğim gibi sunucu tabanlı korumaya bypass yapma gibi bir şansın yok çünkü clientte tutulan bir dosya yok uriel'e yaparsın o ayrı, bol şans.
Peki senin yapabilme gibi bir olanağın varmı dostum uriele

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
7x farm bot falan arıyorsan ücretli var hax4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...