Üye
metin2 100x hilesi gelirmi şuanki mevcut hilede 100x çalışmıyor denedim çalışan varsa yazarmısınz
kanka hile çalışıyor 7x fln ama saniyede metini eritme özelligi yok onada 100x diyorlar youtubeden izleyebilirsin eyer çalısıyorsa banada anlatırsan sevinirimbende de calışmıyordu ama sonradan calıştı
kanka 100x metni bossu saniyeler içerisinde kesiyor range wait hackmı bilgim yok100x dediğiniz range wait hack mi ?
Aynı şeyden bahsediyoruz dostum.kanka 100x metni bossu saniyeler içerisinde kesiyor range wait hackmı bilgim yok
R-Wait Hackle aynı şeyden bahsediyoruz belli bir alandaki tüm moblara döngüyle saldırı paketi yollanarak cok seri vurmaya deniyor.100x dediğin ne oluyor tam olarak neyi sağlıyor
1000x vardı ninja için ama fix yedikanka hile çalışıyor 7x fln ama saniyede metini eritme özelligi yok onada 100x diyorlar youtubeden izleyebilirsin eyer çalısıyorsa banada anlatırsan sevinirim
Peki bu karşı taraftan oyuncu ve gmler tarafından dikkat çekecek kolaylıkla anlaşılacak bir olay mıR-Wait Hackle aynı şeyden bahsediyoruz belli bir alandaki tüm moblara döngüyle saldırı paketi yollanarak cok seri vurmaya deniyor.
knk video filan varmı cidden merak ettim1000x vardı ninja için ama fix yedi
Bende merak ettim paylaşır mısın ilk defa duydum bu olayı saniyede metin boss eritme falan çok fena bişeyknk video filan varmı cidden merak ettim