Metin2 TR de gurup hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 3 gün önce metin 2 ye başladım tabi elimde bir hile oldugu için. 2 günde 61 level olmuştum.şimdi aklımda bir plan var. hileyi kullanarak zengin olmak istiyorum. bir planım var ama tek başıma oldugum için günde 100m veya 50m kasabilirm bu plan ile. ama hileli bir gurubum olursa won (100m 1won ediyor) lar kasabiliriz. benimle birlikte olan gelmek isteyen zengin olmak isteyen arkadaşlara hileyi paylaşacagım yorum atmanız yeterli. hilede 7x inden tutun da aklınıza gelebilcek herşey var. ayrıca gelen arkadaşlara hileyi ve planı detaylı anlatacagım. aklına yatan arkadaşlar olursa gelsin zengin olalım. Metin2 severleri bekliyorum. ( TR Zor diyebilirsiniz evet cidden zor ama hile ile tr serveri pvp haline geliyor.)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhaba, özel mesajdan ulaşıp, virüstotal ile sonuçlarıyla paylaşıp benim ile paylaşabilir misin?

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben gelebilirim sürekli aktif olduğum için ama nasıl yapıcaz detaylı bir bilgi verirsen düşünürüm dostum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
TR serveri çok sıkıntı ya ben şayet surayla hile kullansamda kasılamadım 21 de takılı kaldım dahada atlamıyor 2. köye gitsem yatıyorum 1. köyde kasılmıyor görev yapsam uğraştırıyor. Detay paylaşır mısın tam olarak aklındaki nedir

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Knka bana özelden dıscord atarmısın

Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende oynuyorum hile ile banada ulaş dostum dc den grup kurarız konuşarak anlaşırız hatta

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar çok mesaj gelmiş herkese tek tek yazmakdansa buradan anlatmak istiyorum, farklı bir görüşü taktige katkısı olacak fikirlere herzaman açığım. şunu da belirteyim EGE sunucusunda oynuyorum. gurup çoğunluğu farklı bir server isterse ona da geçebiliriz sorun degil.

Araştırmalarım sonucunda tr de efsunlu itemler çok yüksek miktarlarda satılabiliyor.

planım şu yönde, tr serverinde şuanda efsunlu itemler 25 10 veya 5 won dan gidiyor. 40. levelde 3 efsun degistirme ve arttırma hediye ediliyor. bizde hile ile 40 levelde 1.5 saat de kasılabiliyoruz. elde ettigimiz efsunları ölümcül plaka zırhına güzel efsunlar getirerek satacagız. bunu gurup halinde yapıp daha fazla efsun ederek sürekli piyasada olacagız. en sonunda güzel bir para biriktirdigimizde asıl hesabımızı kurup o gelen para ile tüm iç itemlerimizi yapacagız.

şunu belirtmem gerekir ki aldığımız hediye efsunlarını 40 seviye altı itemlere ekleyebiliyoruz. bu seviyede yinede yüksek miktarlara çıkabilcek itemler, ölümcül plaka zırhı, dolunay, ve KDP silahıdır. kılıç ve zırha basılabiliyor sadece efsunlar. dolunay gibi kılıçlara ortalama getirmek oldukca zor onun için özellikle belirttigim şey ölümcül plaka zırhıdır.

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kanka ben olabilirim discord ver ekliyim oynayak

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar çok mesaj gelmiş herkese tek tek yazmakdansa buradan anlatmak istiyorum, farklı bir görüşü taktige katkısı olacak fikirlere herzaman açığım. şunu da belirteyim EGE sunucusunda oynuyorum. gurup çoğunluğu farklı bir server isterse ona da geçebiliriz sorun degil.

Araştırmalarım sonucunda tr de efsunlu itemler çok yüksek miktarlarda satılabiliyor.

planım şu yönde, tr serverinde şuanda efsunlu itemler 25 10 veya 5 won dan gidiyor. 40. levelde 3 efsun degistirme ve arttırma hediye ediliyor. bizde hile ile 40 levelde 1.5 saat de kasılabiliyoruz. elde ettigimiz efsunları ölümcül plaka zırhına güzel efsunlar getirerek satacagız. bunu gurup halinde yapıp daha fazla efsun ederek sürekli piyasada olacagız. en sonunda güzel bir para biriktirdigimizde asıl hesabımızı kurup o gelen para ile tüm iç itemlerimizi yapacagız.

şunu belirtmem gerekir ki aldığımız hediye efsunlarını 40 seviye altı itemlere ekleyebiliyoruz. bu seviyede yinede yüksek miktarlara çıkabilcek itemler, ölümcül plaka zırhı, dolunay, ve KDP silahıdır. kılıç ve zırha basılabiliyor sadece efsunlar. dolunay gibi kılıçlara ortalama getirmek oldukca zor onun için özellikle belirttigim şey ölümcül plaka zırhıdır.
güzel taktik, zamanında bende düşünmüştüm, akşamdan akşama vakit bulabiliyorum yoksa yapardım bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...