Metin2 tr mi pwp mi neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aslında tamamen sana kalmış yükselme hevesi ile oynayıp zaman geçireceksen ve bekleyip item yapabileceksen TR ama yok ben savaş arıyorum hızlı kasılıp savaşıyım diyeceksen PVP tabiikide.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka pwp de para kazanbilir zevk alırsın lonca da discord geneli çok iyi sohbetler arkadaşlıklar var tr zor ve pek keyif vermiyor önericeğim rina mt 2 bi dene gir derim bende o sw deyim

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aslında tamamen sana kalmış yükselme hevesi ile oynayıp zaman geçireceksen ve bekleyip item yapabileceksen TR ama yok ben savaş arıyorum hızlı kasılıp savaşıyım diyeceksen PVP tabiikide.

Buna katılmıyorum TR de oynarsan ne kadar yükselmek istersen iste paran yoksa yükselemezsin. Bence pvp oyna hatta yeni açılan pvp leri kontrol et yeni açılan bir serverde ilk oynayanlardan olursan serverin en sağlamlarından olabilirsin ayrıca pvp serverlerde vs atmak bence daha çok keyif veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Buna katılmıyorum TR de oynarsan ne kadar yükselmek istersen iste paran yoksa yükselemezsin. Bence pvp oyna hatta yeni açılan pvp leri kontrol et yeni açılan bir serverde ilk oynayanlardan olursan serverin en sağlamlarından olabilirsin ayrıca pvp serverlerde vs atmak bence daha çok keyif veriyor
Bu işin öbür tarafı tabiikide ama bazı insanlar var seviyor bu uğraşı ondan dedim.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tr boş pwpden farkı yok artık pwp de güvenilir değil her an batabilir uzun bir süre oynayacaksan satış bilmemne alış yapıcaksan tabiki de tr ancak zevk alırım takılırım kolay kasılırım eski metin2 de ki gibi oynarım dersen de pwp bence bana kalırsa tr de oynaman daha iyi pwpde hiçbir güvencen yok... anında sunucuları shutdown edebiliyorlar uğraşmak istemeyip üstüne abimle arkadaşı baya bir süre önce pwpw sunucu açtılar bayağı da iyi gidiyordu pwpde adam kayırma çok oluyor mesela abim paneli indirip kendine +999 normal kalkan +100 taş ekliyordu 10 tane savunma 100k atak100k bu bir de oyunun başında verilen kalkan yumrukla herkesi öldürüyordu aşırı zevkliydi tke sorunu arada bir sunucudan kaynaklı oyun kafayı yiyordu bazen değişik silahlar spawnlanıyo bazen npcler uçuyodu falan aşırı değişik şeyler var hacklenen pwp serverları da çok oluyor mesela.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TR'nin zevki çok ayrıdır fakat artık eskisi gibi değil para yüklemediğin sürece gelişemiyorsun eğlencesini çıkartamıyorsun ama pvp öyle değil para yüklemesen bile kasılıp eğlenebiliyorsun

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tr oynayan kaldımı artık ya:)
pvp oyna ama emek oynama kapatıyorlar sonra boşa gidiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bak PVP'ler kapanıyor ve tüm emeğin boşa gidiyor o yüzden TR daha iyi.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
TR oynamak biraz zevk işi dostum sebebi hem zor hem güzel tabi arada hile cıkıp canını sıkabiliyor ancak bana göre TR daha kaliteli derim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir yandan TR hile dolu fakat emegin gitmez öyle düşün derim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ayrıyetten rina mt 2 önerdiğim gibi hisar mt 2 de olabilir hisarın piyasası biraz daha karmaşık hemen düşüp yükselebiliyor para kaybı yaşayabilyiorsun

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
TR bitti kardeşim amacın ticaret ise pvp de kasıp satmak daha karlı suan icin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
En iyisi pvpde oynamak

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bence Pvp Gardaşım TR artık ücretli bi oyun diyebilirsin para atcanki adam akıllı biyere gelebilesin ama Pvp Öyle deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...