Eğlence amaçlı düşünüyorum kardeşimaslında tamamen sana kalmış yükselme hevesi ile oynayıp zaman geçireceksen ve bekleyip item yapabileceksen TR ama yok ben savaş arıyorum hızlı kasılıp savaşıyım diyeceksen PVP tabiikide.
Anladım kardeşim düşüncelerin için teşekkürler Nick ne serverde seninkanka pwp de para kazanbilir zevk alırsın lonca da discord geneli çok iyi sohbetler arkadaşlıklar var tr zor ve pek keyif vermiyor önericeğim rina mt 2 bi dene gir derim bende o sw deyim
Anladımm dostum sen bir sunucuda oynuyormusun tavsiye ettiğin varmı?bence Pvp Gardaşım TR artık ücretli bi oyun diyebilirsin para atcanki adam akıllı biyere gelebilesin ama Pvp Öyle deil
Bi ara lave2 55 120 simyalı sw de oynuyordumda kapandı bu aralar metin2 oynamıyorumAnladımm dostum sen bir sunucuda oynuyormusun tavsiye ettiğin varmı?
FreeWoLF 250 SURA 6 HP 2 BEC SATILIK BU ARA DAEğlence amaçlı düşünüyorum kardeşim
Post automatically merged:
Anladım kardeşim düşüncelerin için teşekkürler Nick ne serverde senin
Tabiikide PVP o zaman ayrıca tr kadar olmasa da büyük sunucularda getirisi de olur.Eğlence amaçlı düşünüyorum kardeşim
Post automatically merged:
Anladım kardeşim düşüncelerin için teşekkürler Nick ne serverde senin
Zaten sırf eğlence amaçlı oynacağım büyük ihtimalle pwp başlicam amatr para tuzağı pvp kafa dağıtma
Hmm okey kankam şuan önerebileceğin yokmu peki?Bi ara lave2 55 120 simyalı sw de oynuyordumda kapandı bu aralar metin2 oynamıyorum
Aynen bir öneri alsam benim içinde iyi olabilirHmm okey kankam şuan önerebileceğin yokmu peki?
Sanırım öyle yapacam kankam daha mantıklı geliyor şuan ve o kadar zaman ayıramam tr yepvp oyna kanka
aynen tr de hile var diye biliyorum doğrumu?Sanırım öyle yapacam kankam daha mantıklı geliyor şuan ve o kadar zaman ayıramam tr ye
ne tarz bişey istiyosun dostumHmm okey kankam şuan önerebileceğin yokmu peki?
Benimde full+full hesap boş boş duruyor vallahi pvp sunucusu bakmak gerek.Yeni açılan ve ya açılacak olan bir pvp oynamanızı tavsiye ederim tr tamamen bitik durumda ticaret yok farm yok 120 hesap anadolu da boş duruyor 1 senedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?