Açıkcası metin2 official serveri için desteği kestim, hem oyuncu sayısı aşırı şekilde azaldı hem de herkes hileyi abarttığı için ban yiyenler arttığından hileyi kullananlarda azaldı. Bundan dolayı sadece kendi farm yapan, metin kesen safe bir bot yazmayı düşünüyordum. Zaten yazdığım hilenin kendisinde maden botu, oto login tarzı içeriklerde mevcuttu. Fakat araya valorant girdi, apex girdi, bdo girdi. Girdi de girdi, benim de metin2 ye olan ilgim bir hayli azaldı.
Uriel, Aeldra hepsi çöp benim gözümde. Gözünüzde büyüttüğünüz uriel'de virtualization hariç bir bok yok, Aeldranın koruması 100 kat daha güçlü bir koruma bunu da belirtmeden edemeyeceğim.
Eğer olurda ileride zaman bulursam aeldra için hile çıkartmayı kesinlikle düşünüyorum. Uriel içinse hit bir server varsa, uzun solukluysa ve çabaya değecekse yapılabilir.
Kısacası, zaman göstericek.